Arama sonuçları: *

1. U

D.a sistemi kurdum

Elden aldım 1592257248 Ettim sıkıntı yok
  2. U

D.a sistemi kurdum

Arkadaşlar fazla anlamadıgım için korktum biraz ekran kendi kendine kapanıyor ne biliyim bişey indirirken gidiyor vs herseyin dreviri tam güncel neden olur ve birde allahın belası superonlineden kurtulmam lazım 4 ay tahattüt var daha önericeginiz internet saglayıcısı varmı
  3. U

Sistemi mağazadan alma

Aynen vermiyorlar ben gidip bida aldım internettekinide iptal ettim
  4. U

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Biraz öle olucak evet 1592072799 Evet ordan alıcaksın 1592072840 Eyvallah bak kardesim benim nakitimde vardı gittim aldım kredi kartından cektigimide iptal ettim 1592072872 Yarın aksam alıcam toplanma süresi varmıs
  5. U

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada...
  6. U

Acil cevap lütfen

Cagrı merkezi hafta içi calısıyormus
  7. U

Acil cevap lütfen

Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla 1592032053 Hayır simdi gidicem yola cıkıcam ben Avrupa yakasındayım bosuna gitmiyim diye dedim acıkmı diye
  8. U

Acil cevap lütfen

Orda yazmıyor suan acıkmı diye 1592031927 Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicem
  9. U

Acil cevap lütfen

Evet bence alınabilir orda hazırlatıp
  10. U

Acil cevap lütfen

Arkadaşlar bugun itopya açıkmı ve ben internet üzerinden satın aldım oraya gidip satın aldıgım ürünü elden alabilirmiyim
  11. U

Sistemi aldım sorularım var

Valla onu bende anlamadım herkes ıps yazıyor bende akıma kapıldım demekki bir bildikleri var
  12. U

Kral bu kavisli değilki
  13. U

Ips bulursan banada söyler misin
  14. U

Kavisli ve 27 inc olmasını istiyorum ben
  15. U

İtopya cumartesi açıkmı

Arkadaşlar ben satın aldım pcyi internet üzerinden ama yarın gidip toplatıp alabilirmiyim ödemesini yaptım zaten
  16. U

Aşşa yukarı indiriliyormu ayarlanabiliyormu
  17. U

2500 en fazla 1591994951 Başka öneriniz varmı birde bunun sadece önden fotosu var arkasına bakmam lazım ayarlanabilirmi felan diye
  18. U

Seçecek yok sadece bakınıyorum
Top Bottom