Neler Yeni

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada aoc 144hz curved monitör aldım.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
HAYIRLI olsun heralde biz 3 hafta bekleyeceğiz

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada aoc 144hz curved monitör aldım.
Hayırlı olsun parmağına kramp girmesin

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Hayırlı olsun kardeşim fps ısınma testleri vb. Şeyler için post açarsan alan herkes faydalanır.

acmelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melik Kartal
Dostum ben de gidip almayı düşünüyorum. İptal etmemiz mi gerekiyor önceki siparişi ?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Hayırlı olsun.

thinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Alper Bozkurt
Ben şimdi siparişimi verdim havale seçeneği ile ancak paramı eft ile gönderemiyorum kart limiti dolayısıyla.Ben siparişi verdiğim için yarın stok bitse bile parayı elden versem bilgisayara sahip olabilir miyim ? Çok kafam karıştı . Yardımcı olur musunuz? Bi daha konu açmak istemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şimdi siparişimi verdim havale seçeneği ile ancak paramı eft ile gönderemiyorum kart limiti dolayısıyla.Ben siparişi verdiğim için yarın stok bitse bile parayı elden versem bilgisayara sahip olabilir miyim ? Çok kafam karıştı . Yardımcı olur musunuz? Bi daha konu açmak istemedim
Bu arada hayırlı olsun

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HAYIRLI olsun heralde biz 3 hafta bekleyeceğiz
Biraz öle olucak evet

Dostum ben de gidip almayı düşünüyorum. İptal etmemiz mi gerekiyor önceki siparişi ?
Evet ordan alıcaksın

Bu arada hayırlı olsun
Eyvallah bak kardesim benim nakitimde vardı gittim aldım kredi kartından cektigimide iptal ettim

Hayırlı olsun kardeşim fps ısınma testleri vb. Şeyler için post açarsan alan herkes faydalanır.
Yarın aksam alıcam toplanma süresi varmıs

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Hayırlı olsun cümleten sorunsuz teslim alıp uzun süre sorunsuz kullanmak dileğiyle... 🙋‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,779
Üyeler
163,056
Son üye
iggcrack
Top Bottom