Corona döneminde çalışma sistemimiz gibisinden bi bölüm var anasayfalarında orda sorunun cevabı net yazıyordu, cümleler net aklımda olmadığından yazmadım bakarsan net cevap alırsın.Arkadaşlar bugun itopya açıkmı ve ben internet üzerinden satın aldım oraya gidip satın aldıgım ürünü elden alabilirmiyim
Da 2 ise magazada var @Abdullah Hacıgül abimiz soylemistiMağazası açıldı mı bir bilgim yok ancak mağazada internet üzerinden satın aldığınız sistemi elden teslim yapamazlar.
En geç 2 hafta içinde sisteminiz kargo aracılığıyla elinize ulaşacaktır.
Evet bence alınabilir orda hazırlatıpDa 2 ise magazada var @Abdullah Hacıgül abimiz soylemisti
İnternet üzerinden satın almış bu arkadaş. Mağazaya gidip satın almamış. Mağazadan teslim alamaz.Da 2 ise magazada var @Abdullah Hacıgül abimiz soylemisti
Orda yazmıyor suan acıkmı diyeCorona döneminde çalışma sistemimiz gibisinden bi bölüm var anasayfalarında orda sorunun cevabı net yazıyordu, cümleler net aklımda olmadığından yazmadım bakarsan net cevap alırsın.
Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicemİnternet üzerinden satın almış bu arkadaş. Mağazaya gidip satın almamış. Mağazadan teslim alamaz.
Ben sistemi satın almadim mağazada da2 var bir konuda @Abdullah Hacıgül abimiz demişti 50-100 arasi mağazada olacak diyeİnternet üzerinden satın almış bu arkadaş. Mağazaya gidip satın almamış. Mağazadan teslim alamaz.
Şansınızı deneyin o halde. Ben mağazadan alınan sistemlerin dahi kargo ile gönderildiğini duymuştum.Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicem
Sen şu an açık olup olmamasına değil, internetten satın alıp elden hızlıca teslim alabilir miyim? Sorusuna cevap arıyorsun, orada da yoğunluk sebebiyle alamazsınız gibisinden bi cümle gördüm sanırım. Emin ol diye bak dedim.Orda yazmıyor suan acıkmı diye
Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamlaŞansınızı deneyin o halde. Ben mağazadan alınan sistemlerin dahi kargo ile gönderildiğini duymuştum.
Hayır simdi gidicem yola cıkıcam ben Avrupa yakasındayım bosuna gitmiyim diye dedim acıkmı diyeSen şu an açık olup olmamasına değil, internetten satın alıp elden hızlıca teslim alabilir miyim? Sorusuna cevap arıyorsun, orada da yoğunluk sebebiyle alamazsınız gibisinden bi cümle gördüm sanırım. Emin ol diye bak dedim.
İtopya ile iletişime geçip açık olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer internetten satın aldığınız sistemi mağazadan teslim alabilirseniz bana da söyleyin lütfen ilk defa sizden duydum böyle bir şey olur mu merak ediyorum.Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla
Cagrı merkezi hafta içi calısıyormusİtopya ile iletişime geçip açık olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer internetten satın aldığınız sistemi mağazadan teslim alabilirseniz bana da söyleyin lütfen ilk defa sizden duydum böyle bir şey olur mu merak ediyorum.