Neler Yeni

Acil cevap lütfen

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
Arkadaşlar bugun itopya açıkmı ve ben internet üzerinden satın aldım oraya gidip satın aldıgım ürünü elden alabilirmiyim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Mağazası açıldı mı bir bilgim yok ancak mağazada internet üzerinden satın aldığınız sistemi elden teslim yapamazlar.
En geç 2 hafta içinde sisteminiz kargo aracılığıyla elinize ulaşacaktır.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Arkadaşlar bugun itopya açıkmı ve ben internet üzerinden satın aldım oraya gidip satın aldıgım ürünü elden alabilirmiyim
Corona döneminde çalışma sistemimiz gibisinden bi bölüm var anasayfalarında orda sorunun cevabı net yazıyordu, cümleler net aklımda olmadığından yazmadım bakarsan net cevap alırsın.

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corona döneminde çalışma sistemimiz gibisinden bi bölüm var anasayfalarında orda sorunun cevabı net yazıyordu, cümleler net aklımda olmadığından yazmadım bakarsan net cevap alırsın.
Orda yazmıyor suan acıkmı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet üzerinden satın almış bu arkadaş. Mağazaya gidip satın almamış. Mağazadan teslim alamaz.
Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicem

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ödeme şeklim belli gittigimde faturamı vs alıp gelicem
Şansınızı deneyin o halde. Ben mağazadan alınan sistemlerin dahi kargo ile gönderildiğini duymuştum.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Orda yazmıyor suan acıkmı diye
Sen şu an açık olup olmamasına değil, internetten satın alıp elden hızlıca teslim alabilir miyim? Sorusuna cevap arıyorsun, orada da yoğunluk sebebiyle alamazsınız gibisinden bi cümle gördüm sanırım. Emin ol diye bak dedim.

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
Şansınızı deneyin o halde. Ben mağazadan alınan sistemlerin dahi kargo ile gönderildiğini duymuştum.
Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen şu an açık olup olmamasına değil, internetten satın alıp elden hızlıca teslim alabilir miyim? Sorusuna cevap arıyorsun, orada da yoğunluk sebebiyle alamazsınız gibisinden bi cümle gördüm sanırım. Emin ol diye bak dedim.
Hayır simdi gidicem yola cıkıcam ben Avrupa yakasındayım bosuna gitmiyim diye dedim acıkmı diye

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yanlısın var kral ben sadece suan acık olup olmadıgını merak ediyorum gidicem arabamla
İtopya ile iletişime geçip açık olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer internetten satın aldığınız sistemi mağazadan teslim alabilirseniz bana da söyleyin lütfen ilk defa sizden duydum böyle bir şey olur mu merak ediyorum.

Umut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umut
İtopya ile iletişime geçip açık olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer internetten satın aldığınız sistemi mağazadan teslim alabilirseniz bana da söyleyin lütfen ilk defa sizden duydum böyle bir şey olur mu merak ediyorum.
Cagrı merkezi hafta içi calısıyormus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,779
Üyeler
163,056
Son üye
iggcrack
Top Bottom