Arama sonuçları: *

1. WörWind

🔥 DonanımArşivi F/P Sistem r5 5500 / rx 6600🔥11.999TL🔥

Fiyatina gore gayet iyi bu arada daha iyisi yok su an bu butce icin.
  2. WörWind

İncehesap sitesinden 26.600 tl’ye 4060 ti ddr5 sistem topladım.

Direkt iptal edin hocam isterseniz eger kargoya verilmemisse. Gerci bu sistemin falan stok biter derken sikinti bi de daha para gelcek uzun is.
  3. WörWind

Hocam keske siparis vermeseydiniz iptal etme sansiniz var mi?
  4. WörWind

https://pckolik.com/urun/ghost-v3-d5-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ ayni fiyata daha kaliteli parcalari olan bir sistem. Butceniz yeterse sivi sogutmayi LE500 yapin.
  5. WörWind

📢TESTO / RYZEN 5 5600 / RTX 4060 Hazır Sistem 17.999'TL

Anakart dusukte pek sorun olmaz. Onun disinda 550W yeter sisteme ama 650 olsa daha iyi olurdu. SSD dediginiz gibi iyi degil. Ekstra olarak kule tipi de gerekiyor ama su an ki piyasaya gore iyi bence. Gectigimiz haftalarda daha iyileri vardi ama su an alinabilir gibi.
  6. WörWind

Sistem stogu gelmis bu arada. Kasayi degistirmisler Bitfenix yapmislar. 1696874401 Yok ya aslinda gayet iyi parcalar SSD haric. Birde anakart b550 olsa daha iyi olurdu da PC hocasi sistemi kaciranlar icin iyi bence.
  7. WörWind

Islemcisiz aliniyorsa al kacirma. Islemciyi ayri olarak alsan yine daha ucuza geliyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLSBF6M/ref=asc_df_B0BTLSBF6M1687523400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BTLSBF6M&linkCode=asn
  8. WörWind

6700xt vs 4060 hangi sistemden almalıyım

4 bakir borusu var hocam. Muhtemelen yeterli olur. Olmazsa AG400-214XT-224XTS tarzi bir sey alirsiniz. Ama deneyip gormek daha iyi olur.
  9. WörWind

Butcen varsa b550 yapabilirsin ama sorun cikmaz. Ayrica o islemciye kule tipi bir sogutma sart. Ayri olarak alman gerekebilir.
  10. WörWind

Fiyatina gore cok iyi sistem. Ama ben 4060 sistem beklerdim her ne kadar 6700xt saf guc olarak daha guclu olsa bile. AMD ile kotu deneyimlerim oldugu icin direkt alinda demek istemiyorum. Kimsenin kotu bir sey almasini istemem cunku. Ama AMD'den cekinmiyorsaniz alabilirsiniz.
  11. WörWind

Ryzen 5 7500F ve RTX 4060 Ti ŞAKA DEĞİL 30.000 TL OLARAK YAYINLANDI YOUTUBEDE

Yani buyuk bir indirim yok ama parca kalitesi guzel bir sistem. Yinede indirimsiz bir sistem "bence". Ama suna emin olun bu sistemi donanim arsivi cikarsaydi technopatta demediklerini birakmazlardi.
  12. WörWind

TECHNOPAT ASUS 4060Tİ 7500F 32GB RAM 26499TL

Yani tam olarak etmez. 1080P karti sonucta. Fakat bu 2K oyun oynayamazsin demek olmuyor. Yeni cikan oyunlarda oynayamayabilirsin. Fakat oyundan oyuna degisir. Eger ki 2K monitore butcen varsa al. Ileride sistemi upgrade ettiginde isine yarar. Zaten onu acik bir sistem.
  13. WörWind

🔥Gencer Glarung Ryzen 5600 Rx 6700 xt 🔥19999 TL

Ayni fiyata 3070 ti sistem var https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ hemde parca kalitesi olarak daha ust bir sistem. Bence bu daha mantikli.
  14. WörWind

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Iste sizin gibi sorun yasamayanlar icin cok iyi hizmet sunuyor AMD kartlar keske bende sorun yasamasaydim yoksa performansina laf yok zaten.
  15. WörWind

Bende on yargiliydim zamaninda konu acmistim alinir mi diye sozde 6000 serisinde sorun yoktu cart curt bunlar sans isi insanlarin sunu anlamasi gerek sirf ben ya da baskasi sorun yasiyor diye AMD kartlar alinmaz olmuyor veya sirf bir baskasi sorunsuz kullaniyor diye de alinir olmuyor alacak kisi...
  16. WörWind

Herkes Nvidia bekliyordu ondan olmus olabilir onun disinda fiyata gore mukemmel sistem.
  17. WörWind

Ya orasi biraz sans isi ben sorun yasayan da cok gordum yasamayan da. Benim arkadas var tertemiz kullaniyor. Ama ben bir daha boyle bir risk almam sahsen.
  18. WörWind

Baya iyi fiyat bu arada ama sahsen AMD kartli oldugu icin almazdim yasadigim sorunlardan oturu. Ama sorun yasamayan ya da yasamayacaklar icin cok iyi sistem.
  19. WörWind

Yeni çıkacak sistem hakkında destek ve öneri

Hocam onu tam hatirlamiyorum ama sanirim 2. sistem. Ayrica abdullah abi baska konuda bir arkadasa hic bekleme demisti. Arkadasin 15K butcesi vardi. DDR5 bir sistem olacagini biliyoruz ve daha ust segment olacagini da biliyoruz bundan dolayi en asagi 25K diyorum ben.
Top Bottom