Ben demiştim AMD ekran kartı var diyefiyat hakkında emin değilim demiştim
7500f + 4070 + 32 ram + 1tb ssd + hava soğutma bir sistemi 32-35k arası bir fiyata çıkaranın ellerinden öper herkes merak etme memnun edilebiliriz4060ti yapsa 8gb vram diye laf yer 12gb vramli çıksa bu sefer niye amd derler kimseyi mutlu edemezsin
Heee olabilire.k. hariç herşeyi tutturdum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gddr6 daki 6 dır o
Herkes Nvidia bekliyordu ondan olmus olabilir onun disinda fiyata gore mukemmel sistem.Niye bir kavga ortamı olmuş? Yeni nesil ram, yeni nesil işlemci ve yeni nesil ekran kartıyla piyasasına göre daha ucuz bir sistem toplanmış anlamadım. Tek sorun Amd mi ?
Burda fanboyluk yapıp gerginlik çıkarma sistem çıkmış fiyatına göre mükkemmel bir sistem olmuş sen diyorsun 4070 olsa bilmem ne7500f + 4070 + 32 ram + 1tb ssd + hava soğutma bir sistemi 32-35k arası bir fiyata çıkaranın ellerinden öper herkes merak etme memnun edilebiliriz
Hayır nvidia beklemekle alakası yok amd çıkmış mükemmel fiyattan biri geliyor amd nin driverlarıyla uğrışılmaz cart curtHerkes Nvidia bekliyordu ondan olmus olabilir onun disinda fiyata gore mukemmel sistem.
hocam o arkadaş baya bir fanboy diğer konularına bakarsanız anlayabilirsinizBurda fanboyluk yapıp gerginlik çıkarma sistem çıkmış fiyatına göre mükkemmel bir sistem olmuş sen diyorsun 4070 olsa bilmem ne
Hangisinde güvenin varsa onu al bunu alıpda keşke dersen olmazNvidia sistem mi yoksa bu sistemimi almalıyım kafam karıştı