Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Ömür
En güzeli hocam sisteminiz DDR 4 olsa bile miss gibi seneler boyu götürür sizi o sistem.
İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek sorun amd mi diyenler evet tek sorun amd. amd seven 150 kişi çıkar buradan zaten gitsinler onlar alsınlar nvidia sevenler yine dışlandı yine memnun edilemedi
Adam daha geçen 4060 çıkardı sizin kafa yapınızı anlamıyorum ben

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Apo kral yapmış yine yapacağını alanlara ho nefis fiyat bence.

Shyren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ege Susam
Açıkçası tamamen hayal kırıklığı olarak düşünüyorum kasanın performansı gerçekten iyi olsa bile fiyatı beklediğimin çok üstünde 33k lık sistemin 24 e zorlarsa geleceğini düşünmüştüm diğer sistemlere lafım yok onlar cidden fp idi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
hocam bende amd tarafında ön yargılıydım bu tarz fanboy arkadaşlar ve bir kaç sorun yaşayan arkadaşlar yüzünden ama bütçeme göre bi amd kart aldım rx7600 fıstık gibi kart valla rtx lede işim olmadığı için sorunsuz kullanıyorum
Bende on yargiliydim zamaninda konu acmistim alinir mi diye sozde 6000 serisinde sorun yoktu cart curt bunlar sans isi insanlarin sunu anlamasi gerek sirf ben ya da baskasi sorun yasiyor diye AMD kartlar alinmaz olmuyor veya sirf bir baskasi sorunsuz kullaniyor diye de alinir olmuyor alacak kisi sorun yasamayacaginin garanti olmadigini bilmesi gerek. Ben burda kimseye AMD kart alan sudur budur tarzda seyler demiyorum. Hatta zamaninda keske 6600 sistem yerine 2060 bir sistem alsaydim en azindan daha stabil olurdu. Ama dedigim gibi sirf ben sorun yasadim diye alinmaz diye bir sey yok alacak kisi goz onunde bulundurmali bu durumu. Sonra sorun yasayinca da bazi AMD fanboylari gelir PSU sorunlu cart curt diye zirvalar durur.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Emre
Bende on yargiliydim zamaninda konu acmistim alinir mi diye sozde 6000 serisinde sorun yoktu cart curt bunlar sans isi insanlarin sunu anlamasi gerek sirf ben ya da baskasi sorun yasiyor diye AMD kartlar alinmaz olmuyor veya sirf bir baskasi sorunsuz kullaniyor diye de alinir olmuyor alacak kisi sorun yasamayacaginin garanti olmadigini bilmesi gerek. Ben burda kimseye AMD kart alan sudur budur tarzda seyler demiyorum. Hatta zamaninda keske 6600 sistem yerine 2060 bir sistem alsaydim en azindan daha stabil olurdu. Ama dedigim gibi sirf ben sorun yasadim diye alinmaz diye bir sey yok alacak kisi goz onunde bulundurmali bu durumu. Sonra sorun yasayinca da bazi AMD fanboylari gelir PSU sorunlu cart curt diye zirvalar durur.
aynı şekilde ilk amd kartım inş sorun çıkarmaz diyerekten aldım kartı ve herhangi bir sorunum yok.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Ömür
Evet amd alan kişi gerçekten düşünerek alması gerek ama açıkçası 7700xt se sorun yaşayacaklarını pek sanmıyorum

RoyPien09

80+ Bronze
Açıkçası tamamen hayal kırıklığı olarak düşünüyorum kasanın performansı gerçekten iyi olsa bile fiyatı beklediğimin çok üstünde 33k lık sistemin 24 e zorlarsa geleceğini düşünmüştüm diğer sistemlere lafım yok onlar cidden fp idi
bundan 1 hafta önce 24 veya 25k ile ryzen 7500f ve rtx 4060 Ti sistemler vardı siz mi uyuyorsunuz hatta uzun süre stokta kaldı.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
aynı şekilde ilk amd kartım inş sorun çıkarmaz diyerekten aldım kartı ve herhangi bir sorunum yok.
Iste sizin gibi sorun yasamayanlar icin cok iyi hizmet sunuyor AMD kartlar keske bende sorun yasamasaydim yoksa performansina laf yok zaten.

RoyPien09

80+ Bronze
Iste sizin gibi sorun yasamayanlar icin cok iyi hizmet sunuyor AMD kartlar keske bende sorun yasamasaydim yoksa performansina laf yok zaten.
Dostum artık öyle bir algı var'ki rtx 4060 ti 20 fps verse rx 7700 xt 80 fps verse görüntü bozmadan gidilir nvida alınır bu duurmdayız
Mesaj otomatik birleştirildi:

7700xt 4060 ti 8 gb eziyor bu sistem de zaten 24000 e geliyor ekstraları düşünce
7500F alan biri illa gidip soğutucu alması şart kendi sonra alırsa 1000 tl den aşağı alamaz

bluur

80+
Arkadaşlar bu kasaya 7800XT Nitro+ Üç Fanlı versiyon sığar dimi, sığmasa özelleştirmeye koymazlardı diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom