aynısını düşünüyorum nvidiaya kendimi atıp amdden kurtulucam rx 6600 bile bu kadar illetken yeni seri kim bilir ne sorunlar çıkarır düzelene kadarBaya iyi fiyat bu arada ama sahsen AMD kartli oldugu icin almazdim yasadigim sorunlardan oturu. Ama sorun yasamayan ya da yasamayacaklar icin cok iyi sistem.
Nerde hocam nerde satılıyor4060 ti 13100f 18500 mi daha mantıklı fp olarak bu mu
O fiyatta 4060ti mı var yoksa ben mi bilmiyorum4060 ti 13100f 18500 mi daha mantıklı fp olarak bu mu
O fiyatta 4060ti mı var yoksa ben mi bilmiyorum
eray itopya 4060ti yazın çıkar şuan var halaNerde hocam nerde satılıyor
Ya orasi biraz sans isi ben sorun yasayan da cok gordum yasamayan da. Benim arkadas var tertemiz kullaniyor. Ama ben bir daha boyle bir risk almam sahsen.aynısını düşünüyorum nvidiaya kendimi atıp amdden kurtulucam rx 6600 bile bu kadar illetken yeni seri kim bilir ne sorunlar çıkarır düzelene kadar
4060ti yapsa 8gb vram diye laf yer 12gb vramli çıksa bu sefer niye amd derler kimseyi mutlu edemezsinPahalı diyenler doları 20 TL falan sanıyor galiba, ya da parça fiyatlarından haberleri yok.
Fiyatı iyimiş bütçe varsa 12400f yapıp al direkeray itopya 4060ti yazın çıkar şuan var hala
Valla hocam dolar 35tl olsa da gene fiyatlar eski nesiller aynı olacak gibime geliyor eski nesil sistemler ile yeni nesil sistemler ay i neredeyse hatta yeni nesil sistemler eski nesilden daha ucuz oluyor.Pahalı diyenler doları 20 TL falan sanıyor galiba, ya da parça fiyatlarından haberleri yok.
çoğunluk4060ti yapsa 8gb vram diye laf yer 12gb vramli çıksa bu sefer niye amd derler kimseyi mutlu edemezsin