Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

DA YAKIN ZAMANDA 8-9 K ARASI SİSTEM YAPACAK MI?

@Abdullah Hacıgül şu aralar işi var gibi mesajımı görüp gelirse söyler umarım, belkide sistem için çalışıyordur ?
  2. amdsaolsun

engin dege 2150 liraya oyun canavarı olmaz demiş :)

Açılan bir konu zaten benzer konulara bakabilirsiniz
  3. amdsaolsun

Önüne gelen youtube kanalının bilgisayar toplama profesörü olması

Hocam bence yok o iyi toplamış yok bu kötü toplamıştan ziyade bir pc toplayıpta youtube a atacak insan bence yeniliklere açık olmalıdır çünkü topladığı sistem den her zaman biraz da olsa daha iyisi çıkacaktır bilememek ayıp değil öğrenmemek ayıptır
  4. amdsaolsun

Benimki de Efe gökkurt 27 tane yorumu olan mesaja bakabilirsin i de bi iki tane sine daha yazdı da hatırlayamıyorum
  5. amdsaolsun

14 yaşındayım şu fani dünyada böyle bişey görmedim he belki bilmiyordur uyanırsın ki herkes herşeyi bilseydi pc dükkanı açardı bilmediği için uyarmak lazım ama seni birisi uyarıyorsa da belki yanlış bişey yapmışsındır azıcık insan gidip araştırır yanlış mı bişey yaptım diye ya bilmiyorum gidip...
  6. amdsaolsun

Monitörsüz bilgisayar çalışır mı

Bir internet çareyi götürüp test ettir ama yasak mı bilmiyorum şuan çareler açık mı degilmi diye yada tek orada vatanda filan baktir testlerini yaptır parasını ver
  7. amdsaolsun

Abdullah abi için efsane fikir

Herkes etiketlesin bakim gelcekmi @Abdullah Hacıgül
  8. amdsaolsun

4250 TL İle Youtube İçin Video Çekilebilen Bir Pc önerir misiniz? ( Monitör Dahil )

Ryzen 5 1600af 970tl B450 s2h v2 540tl Neo forza 3000mhz cl 15 modelini unuttum 290tl Rx5500xt 2500tl msi modeli Zalman t7 kasa 300tl Fsp 500 hydro 80+ 360tl Monitöre de 600 tl ikinci el filan al desek Toplam 5560 tl ediyor hay topliycam pc nin de stokçularinda anasının ellerinden öperim:)
Top Bottom