Neler Yeni

Abdullah abi için efsane fikir

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Arkadaşlar benim fikrim şu şekilde aynı sistemi ekran kartlı/ekran kartsız olarak 2ye bölebilir. Böylelikle hem birçok kullanıcı alabilir hem de stok sorunu çözülür(ucuza güzel bir apu sistem almak gibi bir şey olucak kısacası) bu sayede herkes kazanmış olur.

@Abdullah Hacıgül "donanım arşivi duy beni" videodan kesit aşsöcöxöovdşögöb

Son düzenleme:

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Etiketlediğin kişinin abdullah abi olmadıgının farkındasındır umarım.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam ahaha iyi güldüm ya fikir güzel fikir hoş umarım görür.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
ekran kartlı/ ekran kartsız demişsin ama apu sistemlerde (örneğin amd apu sisteminde) işlemci olarak ryzen 5 3400g kullanılırken ekran kartlı normal sistemlerde ryzen 5 3600 kullanılır.(işlemciler örnek) dediğin işin olması için abdullah abinin 2 sistemi de farklı farklı çıkartması lazım

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartlı/ ekran kartsız demişsin ama apu sistemlerde (örneğin amd apu sisteminde) işlemci olarak ryzen 5 3400g kullanılırken ekran kartlı normal sistemlerde ryzen 5 3600 kullanılır.(işlemciler örnek) dediğin işin olması için abdullah abinin 2 sistemi de farklı farklı çıkartması lazım
Sadece sistemde ufak değişiklikler yapması gerek sanırım tek işlemci mi değiştirmesi gerekiyor onu da halledebilir diye düşündüm

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Öyle bir şey için ekran kartlı sistemde apu işlemci kullanması gerekiyor ki saçma olur veya özelleştirmelere apu işlemci koyması gerekiyor.
Mantıksız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Hocam ahaha iyi güldüm ya fikir güzel fikir hoş umarım görür.
Thanksss
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey için ekran kartlı sistemde apu işlemci kullanması gerekiyor ki saçma olur veya özelleştirmelere apu işlemci koyması gerekiyor.
Mantıksız.
Hocam böylede stok sıkıntısı çekicek millet en azından böylelikle daha çok kişiye ulaşmaz mı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Thanksss
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam böylede stok sıkıntısı çekicek millet en azından böylelikle daha çok kişiye ulaşmaz mı
Daha çok kişiye ulaşabilir fakat öyle bir şey yapmak yerine sistem tanıtsın daha iyi bence.
Eğer öyle olursa mesela işlemci stoğu kalmadı diyelim, insanlar apu işlemci ile ekran kartı kullanır yine stoklar biter. Bir anlamı kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
Daha çok kişiye ulaşabilir fakat öyle bir şey yapmak yerine sistem tanıtsın daha iyi bence.
Eğer öyle olursa mesela işlemci stoğu kalmadı diyelim, insanlar apu işlemci ile ekran kartı kullanır yine stoklar biter. Bir anlamı kalmaz.
Özelleştirmede apu işlemci seçilince ekran kartı özellipini kapatabilirler aslında böylelikle insanlar gerçekten istediklerini alabilirler diye düşünüyorum yine de sağol

Top Bottom