Neler Yeni

Abdullah abi için efsane fikir

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Sadece sistemde ufak değişiklikler yapması gerek sanırım tek işlemci mi değiştirmesi gerekiyor onu da halledebilir diye düşündüm
senin dediğini yapınca zaten bambaşka 2 sistem oluyor. bundan dolayı tek videoda iki sistem diye video yapması senin dediğin ile aynı. ayrıca bu dediğimi yapan bir çok yayıncı var. özellikle birisi ile @Abdullah Hacıgül baya tartışmıştı. onun dışında arada sırada webtekno da böyle sistemler çıkartıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Emre
senin dediğini yapınca zaten bambaşka 2 sistem oluyor. bundan dolayı tek videoda iki sistem diye video yapması senin dediğin ile aynı. ayrıca bu dediğimi yapan bir çok yayıncı var. özellikle birisi ile @Abdullah Hacıgül baya tartışmıştı. onun dışında arada sırada webtekno da böyle sistemler çıkartıyor zaten.
Teşekkürler

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar benim fikrim şu şekilde aynı sistemi ekran kartlı/ekran kartsız olarak 2ye bölebilir. Böylelikle hem birçok kullanıcı alabilir hem de stok sorunu çözülür(ucuza güzel bir apu sistem almak gibi bir şey olucak kısacası) bu sayede herkes kazanmış olur.

@Abdullah Hacıgül "donanım arşivi duy beni" videodan kesit aşsöcöxöovdşögöb
Gereksiz uğraş aslında daha sonrasında bir apu sistem çıkartır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom