Abdullah abi için efsane fikir

Sadece sistemde ufak değişiklikler yapması gerek sanırım tek işlemci mi değiştirmesi gerekiyor onu da halledebilir diye düşündüm
senin dediğini yapınca zaten bambaşka 2 sistem oluyor. bundan dolayı tek videoda iki sistem diye video yapması senin dediğin ile aynı. ayrıca bu dediğimi yapan bir çok yayıncı var. özellikle birisi ile @Abdullah Hacıgül baya tartışmıştı. onun dışında arada sırada webtekno da böyle sistemler çıkartıyor zaten.

senin dediğini yapınca zaten bambaşka 2 sistem oluyor. bundan dolayı tek videoda iki sistem diye video yapması senin dediğin ile aynı. ayrıca bu dediğimi yapan bir çok yayıncı var. özellikle birisi ile @Abdullah Hacıgül baya tartışmıştı. onun dışında arada sırada webtekno da böyle sistemler çıkartıyor zaten.
Teşekkürler

Arkadaşlar benim fikrim şu şekilde aynı sistemi ekran kartlı/ekran kartsız olarak 2ye bölebilir. Böylelikle hem birçok kullanıcı alabilir hem de stok sorunu çözülür(ucuza güzel bir apu sistem almak gibi bir şey olucak kısacası) bu sayede herkes kazanmış olur.

@Abdullah Hacıgül "donanım arşivi duy beni" videodan kesit aşsöcöxöovdşögöb
Gereksiz uğraş aslında daha sonrasında bir apu sistem çıkartır.

Geri