PaLaaX
80+ Silver
Dahası
ekran alıntısı aracıAga okurken kör oldum nereden aldın bu ssleri
ekran alıntısı aracıAga okurken kör oldum nereden aldın bu ssleri
Hocam bence yok o iyi toplamış yok bu kötü toplamıştan ziyade bir pc toplayıpta youtube a atacak insan bence yeniliklere açık olmalıdır çünkü topladığı sistem den her zaman biraz da olsa daha iyisi çıkacaktır bilememek ayıp değil öğrenmemek ayıptırÖnü açık En iyi düşük toplama pc videoları bu 2 kanalındır net. incelemenizi şiddetle öneririm.
Yorumlarda GTA 5 açar, 8k bitrate yayın fln diyor bir yorumda da ironi yapıyorum insanlar anlamıyor diyor.Adam ironi yapıyormuş bu arada. 1372 tllik sistem videosunda söylüyor.
Bu videoya uyarak sistem toplayabilecek tonla bilgisiz insan var. Böyle ironi olmaz. İroni yaptığını da zannetmiyorum, yorumlarda doğruyu söylemeye çalışan insanlarla tartışmaya giriyor üstelik.Adam ironi yapıyormuş bu arada. 1372 tllik sistem videosunda söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumlarda GTA 5 açar, 8k bitrate yayın fln diyor bir yorumda da ironi yapıyorum insanlar anlamıyor diyor.
Evet, ama cidden ironi yapıyormuş. 3000 TL'ye süper sistem yazanlarla dalga geçmek için onlar gibi davranıyormuş. Zaten 1372 TL lik sistem toplama videosunda da hesap 2600 tutuyor video kesiliyor birden 1300 tl oluyor xD. Yorumlarda söylüyor zatenBu videoya uyarak sistem toplayabilecek tonla bilgisiz insan var. Böyle ironi olmaz. İroni yaptığını da zannetmiyorum, yorumlarda doğruyu söylemeye çalışan insanlarla tartışmaya giriyor üstelik.
Ben de diyom ki adama Valhala 160 FPS di mi abi ona göre 144 hz monitör alcamAdamla ufak atışıyoz yorumlarda hadi bakalım
Adamın cevabı: Vallaha 160fps karşimEvet, ama cidden ironi yapıyormuş. 3000 TL'ye süper sistem yazanlarla dalga geçmek için onlar gibi davranıyormuş. Zaten 1372 TL lik sistem toplama videosunda da hesap 2600 tutuyor video kesiliyor birden 1300 TL oluyor xD. Yorumlarda söylüyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de diyom ki adama Valhala 160 FPS di mi abi ona göre 144 hz monitör alcam
Sevdim hocam bu cevabı.Adamın cevabı: Vallaha 160fps karşim
wqlkrfhqwoırq