Arama sonuçları: *

1. eşşek herif

Sizce PC hocası GG3 Sistem Nasıl Olur?

1660s 5500k bul önce knk :D
  2. eşşek herif

Sizce PC hocası GG3 Sistem Nasıl Olur?

1650 bir sistem yapar büyük ihtimal gg1 ve gg2 gibi
  3. eşşek herif

Yeni sistem hakkında bilgi

sistem için hesap açanlardansın sanırım
  4. eşşek herif

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

zaten ben kul hakkı demiyorum ama bunun için para biriktirenlere yazık oluyor, gamegaraj satış politikası güzel olurdu
  5. eşşek herif

Miningcilere İnat Aldık Sistemi 😎

mining yapıp 13 20 tane alanlar var kendileri yazdık onlar sana kapak yapsa nasıl olurdu acaba :D 1621709658 'bilgilerimi' 1621709670 kdvsiz fiyat kdv ile 9k
  6. eşşek herif

rx 570 8gb için 8k isteyen var hocam
  7. eşşek herif

kanka gamegaraj sistemi gibi olabilir eğer fazladan alan tespit edilirse ip telefon numarası falan siparişi iptal edilip parası iade ediliyor
  8. eşşek herif

adam zaten alıyor 9k'dan sistemi, ekran kartını 11 12k fiyattan satıyor diğer parçaları 3k'dan satıyor
  9. eşşek herif

bence takipçilere özel sistem çıkacağı zaman sadece forumda olan bir link yapılmalı alt yapısı güçlü olan bir site ile iş ortaklığı yapıp forumdaki üyelerin alabilip hayallerine kavuşması iyi bir sistem olurdu
  10. eşşek herif

kanka bu forumda adamlar kayıt oluyor her gün foruma girip sohbet ediyor yardım ediyor sistem için para biriktiriyor, elinde para eden birşeyini satıyor birtane fırsatçı geliyor formuna sistemin çıkacağı gün hangi saatlerde çıkar diye konu açıyor, adam site başında f5 atıyor sonra 20 tane alıyor...
  11. eşşek herif

adam takipçileri için sadece ekran kartı fiyatına sistem yapıyor bu forumda aylarca para biriktirenler var sistem için takipçleri saatlerce beklerken bi adam sistem olacağını bir yerden duyuyor geliyor kayıt oluyor cıkacağı saati bekliyor cıkınca 15 20 tane alıyor adamlarda bundan rahatsız
  12. eşşek herif

bunlar alıyor sistemi 9k'ya ekran kartını 11k koyuyar diğer parçalar 3k koyuyor birde 15k'ya aldım diyorlar 1621705757 gamegaraj sistemi gibi 1 kişi sadece 1 sistem alabilse çok güzel olur
  13. eşşek herif

DA Sistem Saat Kaçta Çıkıyor?

bende elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
  14. eşşek herif

DA sistem ne zaman çıkar?

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim bu yıl jüriyim
  15. eşşek herif

DA V5 bilinen bilgiler

3060 verdiyse 2060'da verir
  16. eşşek herif

yeni fp sistemler fiyat tahmini

Unlost'un yaptığı gibi olabilir zaten öyle olacak da fiyat 5.5k-10k arası bence 3'ü için
  17. eşşek herif

Donanım Arşivi hazır sistem bu gün mü?

rtx sistem geliyor 1 tane diğerini bilemem ama sanayiye yüklenmek gerekecek gibi :D
  18. eşşek herif

Yeni sistem geliyor ?

Dolar: 1619725330 fiyat performans en ucuza en iyisi demek değil, kendi fiyat aralığında en iyileri demek 1619725487 olmamış bir şey değil
Top Bottom