Neler Yeni

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
13 tane ne kardeşim? insanların hakkına gire gire yaptıkları işe bak

Diğer tarafta nasıl hesap verecek galiba kul hakkı resmen

Allah belalarını versin
ne hakkı? İtopya onlara indirim yapmıyor.
Parası olan düdüğü çalar. Siz üçünüz ve böyle düşünen diğer insanlar o adamın yerinde olsaydınız, paranız ve kar etme imkanınız var, hak falan dinlemeyip siz de alırdınız.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Beyler oyun için alıyosanız gidin konsol alın bu ne be !

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Aslında adam istediği kadar alabilir,bu bence ne kul hakkı olur ne de günah,burada hata alıcıda değil itopyada.300 stoklu bir sisteme sınır koymaları lazım,he stok daha yüksek olsaydı kimsenin bu konuyu kafaya takıcağını düşünmem.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alanlara hayırlı olsun, umarım ihtayıcı olanlar en yakın zamanda istedikleri bilgisayara ulaşabilirler.

Son düzenleme:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Corona döneminde stokçuluk yapanların yaptığı aşırı kötü bi şey ama 13 tane pc almak çok normal :D

ikisi de aynı şey

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Donanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
Günah gerçekten günah Allah'ım inşallah şu bitcoin işi inşallah yerin dibine girerde şu bitcoinciler yerlerde sürünür inşallah

alihocs61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Haydar
Çok zamandır forum üyesi değilim ama site çöktüğü için alamadım. Belki de benim patates pc mden kaynaklanıyordur bilemiyorum. Lakin Abdullah kardeşimiz donanım arşivi forumuna katılmamızı talep ediyor bizden çoğu videosunda. Stroysinde de sağolsun unutmamış bizler için açık teklifte bulunmuş itopyaya. Ama pek takip etmeden ticaret amaçlı alanlardan ziyade onu severek izleyen ve ihtiyacı olan takipçilerin daha çok alması gerektiğini düşünmek daha doğru geliyor bana.

Top Bottom