XDEV
80+ Bronze
Dahası
En fazla 3 tane alma sınırı gelsin bence.
reis banka kartı diye bir şey var13 tane alması inandırıcı değil kredi kartın 130,000 TL olan biri da sistem kovalamaz şimdi 30 tane aldım desem inanacakmısınız
böyle saçma şeyler oluyorsa bir sonrakinde kesinlikle satın alma limiti eklemelilerDonanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
zaten ben kul hakkı demiyorum ama bunun için para biriktirenlere yazık oluyor, gamegaraj satış politikası güzel olurduDoğrudur ama bunun kul hakkıyla alakası yok çünkü itopya buna önlem alması gerekir kişi başı 1 adet sınırlaması yaptığı zaman eminim ihtiyacı olan kişiler daha çok olacaktır burada tartışmamız boş itopya buna el atması gerekir ama itopya el atmadığı sürece adamlara laf deme şansın yok çünkü dediğim gibi bu ticaret kul hakkıyla alakası yok.
Bunun düşünülmesi lazımdı . Keşke sinir koysalarmısDonanım arşivi forum da alabilenleri toplasak 20 kişi çıkar mı ?
Donanım haber forum üyesi tek başına 13 adet almış. Sistem kanal takipcileri ve forum kullanıcılarına değil yüksek gelirli olup bu sistemden kazanç elde etmek isteyen kişilere yaramış.
Sadece forum üyelerine stok yapıp belirlenen tarihten öncesinde üye olanların alabileceği özel bir proje sunulmalı. Yoksa bu çıkan sistemler takipçilere ve oyunculara değil fırsatçı ve miningci kişilere gidiyor.
Yıllardır bizlere uygun fiyatlı sistemler sunan Donanım Arşivi bu problemi de çözecektir umarım.
KeskeBunun düşünülmesi lazımdı . Keşke sinir koysalarmıs
Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.
Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...
Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
Bravo Abdullah , forum işini bilen birisi olarak forumdakileri özel hissettirmek gerektiğini biliyorsun. Merakla bekliyoruz dostum..Önüne istediğiniz bariyeri koyun adam aile üyelerinin tamamına aldırıyor arkadaşına aldırıyor bunun önüne geçmeye çalışmak Allah'tan sabır gerektiriyor 1 kişi sınırı koyun almayı kafaya koyan adam 100 tane de alır.
Perşembe günü itopya ile toplantı yapacağım ana konum: Sadece DA Forum üyelerinin satın alacağı canavar F/P sistem...
Ben süper kahraman değilim veya milyon dolarlık mal dödüren bir e ticaret sitem yok sadece işini iyi yapmaya çalışan bir yayıncıyım, sistem için toplantı yapsam da yapmasam da yine para mı kazanacağım ama inanın veya inanmayın sırf sizin için forum üyelerine farkındalık yaratmak adına toplantı yapıp yüz yüze çiçek gibi sistemi ayarlatacağım. Sevgiler
2 olmalı.En fazla 3 tane alma sınırı gelsin bence.