Arama sonuçları: *

1. e.ozden

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat : 14499TL ÖZELLİKLER : i5 12400f cpu h610m-k anakart 8x2 3200 mhz ram 3060ti ekran kartı 500 gb m2 ssd vento vg15fe kasa+psu
  2. e.ozden

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Zaten neredeyse her ay bir düşük -orta segment f/p bilgisayar çıkarıyorsunuz. Bence şimdi daha iddialı bir bilgisayar çıkarılabilir.
  3. e.ozden

DA 2 Sistem Deneyimlerim Hk.

Aynen hocam cpu-z 'den baktım sual görünüyor. Sıkıntı yok. 1594463684 Montajı haftaya yapacağım. Biraz denemek istiyorum bu şekilde. tabii ki atarım. FPS drop yemiyorum dostum. Şu an oldukça iyi 1594463711 Dediğim gibi soket yerini değiştirince bu sorun düzeliyor. Çok basit zaten.
  4. e.ozden

tabii ki hocam nasıl isterseniz. :) 1594325972 Hocam slot numarasına bakmadım açıkçası. ya 1,3 ya 2,4 oldu ama hangisi emin değilim. Sadece boşluk bırakarak taktım.
  5. e.ozden

Merhaba arkadaşlar, DA 2 sistemim iki gün önce geldi. Bir kaç sıkıntı ile karşılaştım ilk başlarda. Ancak siz forum sakinlerinin de yardımlarıyla varolan sorunların tümünü çözdüm. Bu konuyu açmamın nedeni, aklında soru işareti olan arkadaşların ve sistemin sürekli sorunlu olduğu hakkında aldığı...
  6. e.ozden

Da Sistem 2 Hk

Arkadaşlar, hata bende imiş. HDD psu kısmına monte edilmiş. Bilgisayarın görmeme nedeni ise yanlış sokete bağlanmış. Sata1 'e bağlayınca problemim çözüldü. Herkese teşekkürler.
  7. e.ozden

Da Sistem 2 Hk

Disk yönetiminde görülmüyor ama PSU 'nin oraya bir daha bakayım eve geçince
  8. e.ozden

Da Sistem 2 Hk

Eminim hocam tabii ki. Faturada da mevcut zaten. Fiziki olarak kasayı kurcaladım. Ancak bulamadım. Sanal olarak disk zaten görünmüyor. 1594192809 Akşam son bir kez bakacağım. Fiziki olarak yine bulamazsam, bu sefer cirkefleşeceğim açıkçası. En olmadı ekşide rezalet başlığı açarım. :)
  9. e.ozden

Da Sistem 2 Hk

Merhaba arkadaşlar, Dün sistemi satın aldım. İki, üç farklı sorunla karşılaştım ancak hallettim. 1. Ram frekanslarını yükseltme Ram frekanslarını yükselttiğim zaten bilgisayar açılmıyordu. Ramler ortadaki iki slota takılmıştı. Arada boşluk vererek taktım. Sorun düzeldi. 2. CPU fan hatası...
  10. e.ozden

İtopya Müşteri Hizmetleri

Şahsen mail olarak çabuk dönüş aldım. Yaklaşık bir iki saat içerisinde, 2-3 defa mailleştik. Bayağı bir ilgililer.
  11. e.ozden

Da Sistem 2 Driver Kurulumları

Pek bios güncellemeleri falan? İşte ne bileyim Lan, Bios, audio driverlarını falan indirmemiz gerekmiyor mu?
  12. e.ozden

Da Sistem 2 Driver Kurulumları

Merhaba arkadaşlar, Da Sistem 2 hakkında bir çok şikayet okuyorum. Bunun yanında çok olumlu tepkiler de var. Benim kendi tahminim, bu farkların sebeplerinden bir tanesinin düzgün driverları kurmama veya yanlış sırayla işlemleri yapmaktan kaynaklı olduğudur. Bu nedenle, sizin de katkılarınızla...
  13. e.ozden

DA SİSTEM 2 ÖZELLEŞTİRME

Direkt özelleştirme seçeneğinden yürüdüm açıkçası. Şimdi baktım hakikaten fiyatı uygunmuş. Alıp takabilirim kendim. Teşekkürler tavsiyeniz için.
  14. e.ozden

DA SİSTEM 2 ÖZELLEŞTİRME

İşlemci soğutucusu için fiyatım çok artıyordu. Belki ilerleyen dönemlerde alırım diye bıraktım. Hatta HDD'yi de almayacaktım da baktım 350 lira para kaldı bütçemde öyle aldım. :)
  15. e.ozden

DA SİSTEM 2 ÖZELLEŞTİRME

Merhaba arkadaşlar, Az önce ben de siparişimi çektim. Ürün özelliklerim ve fiyatı hakkında sizden de görüş almak istiyorum. DA-SISTEM2 1 X SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk -ÖZELLEŞTİRME 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X Sistem Montaj...
Top Bottom