Arama sonuçları: *

1. efearici242

DA-2 Sistem ilk açıldığında wındowsda kasıyor

Önemli bir program yoksa yüksek gbli bunu yap tekrar windows kur sıfırlanır pc ama düzelir bence
  2. efearici242

https://donanimarsivi.com/forum/konu/asus-rx-5600-xt-tuf-evo-bios-guencellemesi-ile-hem-cekirdek-hem-bellek-frekansini-yuekseltme.73730/ Bundan bahsediyorum
  3. efearici242

Ekran kartının biosunu güncelledikten sonra windowsu yeniden yükledin mi yüklediysen sıkıntı odeğildir ssdde sıkıntı olabilir
  4. efearici242

6300 TL - DA-Sistem2 alacağım, iyi olmuş mu?

Çokta bir şey değiştirmemişsin zaten güzel alabilirsin hızlı ol stok bitmesin yine hala indirimli bir sistem
  5. efearici242

PC Hocası E-Class 1.0 Alınır mı ?

İlerde ram yükselticem diyorsan depolama arttırıp al
  6. efearici242

PC Hocası E-Class 1.0 Alınır mı ?

O ssd windows kurmaya bile yetmez :D ve rami 8gb önermem
  7. efearici242

Teknobiyotik MK1 alınır mı?

Ne içirdiler sana
  8. efearici242

Teknobiyotik MK1 alınır mı?

Aslında pek güzel değil ama dolar saolsun bunu alabilisin öneririm
  9. efearici242

Donanım Arşivi MD1 Sistem 1 Milyon Oldu!

Abi bide ? anlamı ne onu söylesen :D
  10. efearici242

Donanım Arşivi Hikaye

En son öyle düşündüğümde bilgisayar çekilişi yaptı bende daha fazla bekleyemem diyerek bütçemi aşsada da 2 aldım
  11. efearici242

DA Sistem 2 ne zaman kargolanır?

Ben yükseltme yapmadan spec delta 650w 80+ modeli ile aldım o sırada kısa süreliğine bu şekilde 5799TL idi iyi bir fırsat yakalayıp cumartesi öğlen 1 2 arasında aldım sistemi bu sabah kargolamışlar ben balıkesirde oturuyorum bursaya kargolanmış bile sen yükseltme yaptığından gecikmiş olabilir
  12. efearici242

DA-SİSTEM2 Ne Zaman Kargolanır?

Ben 13 haziran öğlen saat 1de aldım sistemi kargolamışlar özelleştirme yaptıysan gecikme sebebi olabilir
  13. efearici242

Haqqusun sistemi güzelmi

Ya adam iyi niyetli falanda sürekli kazık sistemler topluyor bide videolarda görüyorum demiş adam inşatta kazanarak pc topladı diye falan vatandan topladığı için asla 5500 tl haketmeyen sistemler falan üzülüyorum yani
  14. efearici242

da2 stokta yok onun dışında

İncehesaptaki güzel ama psuyu cougar yapmalısın bence kasayıda değiştir vok sistemdeki ekran kartı hatalı 1592424781 Yenilenmeyebilir eğer yarın öğle vaktine kadar yenilenmezse yenileniceğini sanmıyorum ama kesinde diyemem
  15. efearici242

Da-2 sistemi montajlı şekilde kargoya verildi.

Benimkini de yarın verirler inşallah
  16. efearici242

sizce pc hocasının yeni sistemdeki özellikleri ne olur

1600af 5600xt yapmazlar zaten oc siz çok iyi bir ikili olmaz bu ikili pc hocası genelde işlemciyi yüksek tutup ekran kartını düşürüyor son sistemlere bakarsan r5 3500x ve 5500xt toplamıştılar
  17. efearici242

sizce pc hocasının yeni sistemdeki özellikleri ne olur

1600af 5600xt yapmazlar zaten oc siz çok iyi bir ikili olmaz bu ikili pc hocası genelde işlemciyi yüksek tutup ekran kartını düşürüyor son sistemlere bakarsan r5 3500x ve 5500xt var
  18. efearici242

Tüm düşündüğüm Da sistem 2 soruları

Aynn sonuçta itopya şuan yoğun bide haftasonu indirim yapçaz diyorlar o zamana kadar kargoya verilmez ise dahada uzayabilir süre
  19. efearici242

Tüm düşündüğüm Da sistem 2 soruları

Bende aldım erken gelmesini bekleyemezsin zaten birsürü kişi aynı anda aldı oyun hediyesini ben istemedim bile 1300tl indirim ile sistem aldın küçücük bir oyunu takma kafana ekran kartı 3 fanlı ağır bir model sökük gelir takması çok kolay korkuyosan daha tecrubeli birine taktırırsın
  20. efearici242

FPS Test Videoları Çekilmeden Önce Ayar Yapılıyor Mu?

Hayır çoğu kanal doğru yapıyor fps testlerini onunla aynı oyun içi ayarları yaparsan ya aynı olur yada 5fps falan olur arada
Top Bottom