Neler Yeni

DA-2 Sistem ilk açıldığında wındowsda kasıyor

COREXAR

80+ Silver
Selam da-2 sistem ilk aldığımdan beri böyleydi yenidir felan o yuzden oluyo dedım ama bıos da bıle kasıyor. Wındows ilk açtığım zmaan mouse acayip kasıyor ara sıra donuyor. Ayrıca pc yi kapatırken çok geç kapanıyo (1-2 dk ) sizce sorun nedir bios güncel (2006 x64) ekran kartı için radeon software yükledim kendilğinden güncelliyor ayrıca b450 chipset driveri da şimdi kuruyorum nedeni nedir sizce?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Selam da-2 sistem ilk aldığımdan beri böyleydi yenidir felan o yuzden oluyo dedım ama bıos da bıle kasıyor. Wındows ilk açtığım zmaan mouse acayip kasıyor ara sıra donuyor. Ayrıca PC yi kapatırken çok geç kapanıyo (1-2 dk ) sizce sorun nedir bios güncel (2006 x64) ekran kartı için radeon software yükledim kendilğinden güncelliyor ayrıca b450 chipset driveri da şimdi kuruyorum nedeni nedir sizce?
Ekran kartının biosunu güncelledikten sonra windowsu yeniden yükledin mi yüklediysen sıkıntı odeğildir ssdde sıkıntı olabilir

ZoWieS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha
Selam da-2 sistem ilk aldığımdan beri böyleydi yenidir felan o yuzden oluyo dedım ama bıos da bıle kasıyor. Wındows ilk açtığım zmaan mouse acayip kasıyor ara sıra donuyor. Ayrıca PC yi kapatırken çok geç kapanıyo (1-2 dk ) sizce sorun nedir bios güncel (2006 x64) ekran kartı için radeon software yükledim kendilğinden güncelliyor ayrıca b450 chipset driveri da şimdi kuruyorum nedeni nedir sizce?

ilk açıldığında kasma bende de oluyor bazen windows 10 ile ilgili diye düşünüyorum

COREXAR

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının biosunu güncelledikten sonra windowsu yeniden yükledin mi yüklediysen sıkıntı odeğildir ssdde sıkıntı olabilir
Ekran kartımın bıosu?
BIOS Zaten günceldi ben direk wındows 10 2004 kurdum ssd değerlerime de baktım vadettiği değerlere göre hiçbir farklılık yok

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Ekran kartımın bıosu?
BIOS Zaten günceldi ben direk wındows 10 2004 kurdum SSD değerlerime de baktım vadettiği değerlere göre hiçbir farklılık yok
Bundan bahsediyorum

Top Bottom