Neler Yeni

DA-2 Sistem CSGO düşük fps sorunu

COREXAR

80+ Silver
20.5.1 hala beta sanırım.
Ben 20.4.2 kullanıyorum WHQL diye.
Bu da en az sorun yaşanan diye geçiyor.
WHQL olan bir sürücü ile deneseniz?
Şimdi sıfırlayacağım o zman 20.4.2 yi kurayım.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Şimdi sıfırlayacağım o zman 20.4.2 yi kurayım.
Evet bir de öyle deneyin inşAllah çözülür de rahat rahat oynarsınız.
Ben de sıkıntılar yaşadım.
Maalesef şu an csde ani donmalar oluyor bende...

COREXAR

80+ Silver
Evet bir de öyle deneyin inşAllah çözülür de rahat rahat oynarsınız.
Ben de sıkıntılar yaşadım.
Maalesef şu an csde ani donmalar oluyor bende...
İnşallah.
Bende de oluyo donmalar arasıra genellikle gta 5 de oluyor ama pc kapatıp açıyorum düzeliyor ilk başta windows 10 2004 den sorunludur dedım ama nafile

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Cs işlemci kullanan bir oyun ve r5 3600 stok soğutucu yermediği için olabilir belki bu.

COREXAR

80+ Silver
Evet stok soğutucu yetmediğini bende biliyorum ancak yazmıştım CPB kapadım ve çok fazla fps düştü ben bu kadar beklemıyodum 200-300

COREXAR

80+ Silver
Yalnız 3600 CS gibi oyunlarda stok soğutucu ile ısınmıyor ki. Ama soğutucu yetersiz dostum onu değişirsen güzel olur. Arctic Freezer Duo 34 alabilirsin.
Isınmıyor mu ? 2saat oynadım 90 dereceleri gördü direk kapadım oyunu. CPB kapadıktan sonra 60 dereceyi zar zor geçti

COREXAR

80+ Silver
Yani bilmiyorum valla bu aralar çok problem var pc de anlamış değilim iade edebilsem ederdim ama nafile. Wındows ana ekranda bile pc kasıyor bıos da keza öyle anlamış değilim. BIOS Güncel ekran karti driverı sondan önceki sürümde b450 chipset güncel neyden hiçbir fikrim yok yavaş yavaş pişman olmaya başlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bilmiyorum valla bu aralar çok problem var PC de anlamış değilim iade edebilsem ederdim ama nafile. Wındows ana ekranda bile PC kasıyor bıos da keza öyle anlamış değilim. BIOS Güncel ekran karti driverı sondan önceki sürümde b450 chipset güncel neyden hiçbir fikrim yok yavaş yavaş pişman olmaya başlıyorum.
Hatta forumda bile mouse görüntü kasıyor neden acaba :(

Top Bottom