Evet bir de öyle deneyin inşAllah çözülür de rahat rahat oynarsınız.Şimdi sıfırlayacağım o zman 20.4.2 yi kurayım.
İnşallah.Evet bir de öyle deneyin inşAllah çözülür de rahat rahat oynarsınız.
Ben de sıkıntılar yaşadım.
Maalesef şu an csde ani donmalar oluyor bende...
Olamaz hocam.Cs işlemci kullanan bir oyun ve r5 3600 stok soğutucu yermediği için olabilir belki bu.
3600'ün stok soğutucusu berbat o yüzden diyorum sorun 3600'ün kendisinde değil.Olamaz hocam.
Bende de 3600 var.
İlginç...Evet stok soğutucu yetmediğini bende biliyorum ancak yazmıştım CPB kapadım ve çok fazla fps düştü ben bu kadar beklemıyodum 200-300
3600'ün stok soğutucusu berbat o yüzden diyorum sorun 3600'ün kendisinde değil.
Yalnız 3600 CS gibi oyunlarda stok soğutucu ile ısınmıyor ki. Ama soğutucu yetersiz dostum onu değişirsen güzel olur. Arctic Freezer Duo 34 alabilirsin.Olamaz hocam.
Bende de 3600 var.
Isınmıyor mu ? 2saat oynadım 90 dereceleri gördü direk kapadım oyunu. CPB kapadıktan sonra 60 dereceyi zar zor geçtiYalnız 3600 CS gibi oyunlarda stok soğutucu ile ısınmıyor ki. Ama soğutucu yetersiz dostum onu değişirsen güzel olur. Arctic Freezer Duo 34 alabilirsin.
Maşallah yemek pişirilir üstünde. Benimki 1.2 voltta 65 geçmedi. Voltajı 1.2 yapabilirsin bir süre idare eder.Isınmıyor mu ? 2saat oynadım 90 dereceleri gördü direk kapadım oyunu. CPB kapadıktan sonra 60 dereceyi zar zor geçti
Hatta forumda bile mouse görüntü kasıyor neden acabaYani bilmiyorum valla bu aralar çok problem var PC de anlamış değilim iade edebilsem ederdim ama nafile. Wındows ana ekranda bile PC kasıyor bıos da keza öyle anlamış değilim. BIOS Güncel ekran karti driverı sondan önceki sürümde b450 chipset güncel neyden hiçbir fikrim yok yavaş yavaş pişman olmaya başlıyorum.