Neler Yeni

DA Sistem 2 ne zaman kargolanır?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İyi günler arkadaşlar Cumartesi saat 3 civarı DA Sistem 2'yi Anakart yükseltip monitör ekleyerek satın aldım. şuan hala kargodan ses soluk yok bana şu hafta içinde gelse bile yeter yani perşembe veya cuma elimde olsa yeter. Fakat saçma bir şekilde benden sonra alıp benden önce kargolanan sadece forumda 3 kişi falan gördüm. Tahmini ne zaman elimde olur çünkü İtopya'nın dediği 7 iş günü salı günü doluyor en geç salı günü kargoya verilmesi gerek. Acaba Monitör ile aldığım için mi böyle oldu çözemedim. Pazartesi ilk iş arayacağım müşteri hizmetlerini en azından bir süre versinler bana. Sizin tahmininiz ne zaman kargolanır?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
İyi günler arkadaşlar Cumartesi saat 3 civarı DA Sistem 2'yi Anakart yükseltip monitör ekleyerek satın aldım. şuan hala kargodan ses soluk yok bana şu hafta içinde gelse bile yeter yani perşembe veya cuma elimde olsa yeter. Fakat saçma bir şekilde benden sonra alıp benden önce kargolanan sadece forumda 3 kişi falan gördüm. Tahmini ne zaman elimde olur çünkü İtopya'nın dediği 7 iş günü salı günü doluyor en geç salı günü kargoya verilmesi gerek. Acaba Monitör ile aldığım için mi böyle oldu çözemedim. Pazartesi ilk iş arayacağım müşteri hizmetlerini en azından bir süre versinler bana. Sizin tahmininiz ne zaman kargolanır?
Ben yükseltme yapmadan spec delta 650w 80+ modeli ile aldım o sırada kısa süreliğine bu şekilde 5799TL idi iyi bir fırsat yakalayıp cumartesi öğlen 1 2 arasında aldım sistemi bu sabah kargolamışlar ben balıkesirde oturuyorum bursaya kargolanmış bile sen yükseltme yaptığından gecikmiş olabilir

Abak222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak abak

hocam kesinlilkle monitör eklediğin için bende parça ekledim benimkide salı günü kargoya verilicek

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Büyük ihtimalle özelleştirme yapanlara daha geç kargoya veriyorlar. Bende de şu an böyle.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kesinlilkle monitör eklediğin için bende parça ekledim benimkide salı günü kargoya verilicek
En geç salı verilmesi lazım kanka ben bizzat arayacağım söyleyeceğim pazartesi sabahı salı gününü geçerse bana yasal hak doğuyor çünkü sözleşmede de 7 iş günü kargo yazıyor.

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Sabret kardeşim yasal hak falan hikaye.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Sabret kardeşim yasal hak falan hikaye.
Vallahi ben bilmem bizzat abim avukat para falanda vermeyeceğim benim işim var kontratta yazan bu abimde inceledi evet en geç salı akşamı saat 23.59'da kargolanması gerek dedi. Yani benim için erken gelmesi ehemmiyetli Cuma günü şehir dışına çıkacağım kasayı yanımda götürmem lazım.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
En geç salı verilmesi lazım kanka ben bizzat arayacağım söyleyeceğim pazartesi sabahı salı gününü geçerse bana yasal hak doğuyor çünkü sözleşmede de 7 iş günü kargo yazıyor.
7 is günü pzt başlıyor salı 12 ye kadar sürer yasal süreç başlamaz çünkü indirimlerde istisna olabilir yazıyor adamların sitesinde...

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
7 is günü pzt başlıyor salı 12 ye kadar sürer yasal süreç başlamaz çünkü indirimlerde istisna olabilir yazıyor adamların sitesinde...
Fakat ben indirimde almadım sistemin çıkış fiyatı buydu.

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
Bana sipariş ettiğim süreden tam 7.5gün sonra geldi.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ayrıca dediğim gibi uğraşacağımdan değil tabi ki ama yazan o yani onu diyorum en geç büyük ihtimal pazartesi kargolarlar benim sistemi orası ayrı da ne olur ne olmaz insan güvenemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana sipariş ettiğim süreden tam 7.5gün sonra geldi.
Ama araya hafta sonunu saymayacaksın ayrıca benim gelmesi en az 10 günü bulacak.

Ayrıca dediğim gibi uğraşacağımdan değil tabi ki ama yazan o yani onu diyorum en geç büyük ihtimal pazartesi kargolarlar benim sistemi orası ayrı da ne olur ne olmaz insan güvenemiyor.

Ama araya hafta sonunu saymayacaksın ayrıca benim gelmesi en az 10 günü bulacak.
Sipariş verdikten sonra yani.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Fakat ben indirimde almadım sistemin çıkış fiyatı buydu.
Özel fiyatlı sistem bu satış sözleşmesini oku istersen dava açmak hicbir ise yaramaz benden söylemesi. Ayrıca ben cuma 19 da aldım benimki bu sabah kargolandi biraz sabır etmeniz gerekiyor...

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Özel fiyatlı sistem bu satış sözleşmesini oku istersen dava açmak hicbir ise yaramaz benden söylemesi. Ayrıca ben cuma 19 da aldım benimki bu sabah kargolandi biraz sabır etmeniz gerekiyor...
Dediğim gibi hocam açacağımdan falan değil bu ara hiç uğraşamam öyle şeylerle Cuma günü elimde olsun başka bir şey istemiyorum ki Cumaya bile kalmayabilir orası ayrı.

Top Bottom