Arama sonuçları: *

1. f0ze

Çözüldü✓ PC HOCASI-GG6 intel stoğu tekrar gelir mi?

AMD sistemi alıp, kasayı satıp üstüne ekleyerek intel sistemin kasasını alırsan olabilir. Tabii ki ne kadar mantıklı olur ? Değer mi ? Bilemem. Karar sizindir.
  2. f0ze

donanım arşivi DA-M1 vs pc hocası PC HOCASI-GG6

RTX istiyorsan, PC hocası, RX istiyorsan donanım arşivi sistemi alabilirsiniz. Bu arada RX 6600 daha performanslı denebilir.
  3. f0ze

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

Sistem geldikten sonra kasayı aynı sistemin ikinci el olarak satan birinin ki ile takas yapıp fiyat farkını ödeyerek belki alabilirsin.
  4. f0ze

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

İade veya iptal edinenler olabilir. Stok bitmişti ve üstüne yeni intel sistemde kasa ve PSU değişikti. Bunlar iptal ve iade edilenler olmalı.
  5. f0ze

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Bugün olanlardan pek haberim yok. Ancak boş beklenti içine girenlerle forumun dolduğunu fark etmiştim. Kimisi ortaya 11.999 TL den RX 6600 XT sistem çıkacak yoo bu olacak vs vs uydurma konular açılıyor yorumlar yazılıyordu. İnsanlar doğal olarak beklentilerini boş yere yükseltiler ve sonuç...
  6. f0ze

D.A YENİ SİSTEM donanım arşivi

Kim diyor ? O fiyata herhalde RX 6600 gelebilir.
  7. f0ze

Çözüldü✓ PC HOCASI-GG6 INTEL aldım

Ben kullanmıyorum. Yıllardır... 1655125390 Tabii ki sorabilirsiniz.
  8. f0ze

Çözüldü✓ PC HOCASI-GG6 INTEL aldım

Hayırlı olsun. Öncelikle benim tavsiyem Windows kurulu gelse de temiz bir Windows kurulumu ardından Nvdia üzerinden ekran kartı sürücüsünü indirip kurunuz başka bir şey yapmanıza gerek yok. Uygulamalarınızı, oyunlarınızı yükleyip kullanabilirsiniz. Tabii ki tekrar format atmadan da sistemi...
  9. f0ze

Donanım Arşivi 15.06.2022 Sistemi'nin FP'lik durumu

Sadece bilgisayar alışverişlerinde kupon sisteminin gelmesi lazım. Yorumu kesmemişim.....
  10. f0ze

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Ciddi anlamda bayağı düşer. Ancak LoL, CSGO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorsanız pek problem olmaz.
  11. f0ze

Senin yaptığın öncelikle bir ticaret değil. Senin yaptığın fırsatçılık. İstesem bende yaparım ancak niye insanların hakkına gireyim ? Sınırlı stok olan ürünler ihtiyaç sahiplerine uygun fiyata satılması için çıkıyor. Lakin sizin gibi bencil kişiler olduğu sürece hiç bir şey düzelmez. İnsan...
  12. f0ze

Yarın fiyatlar artarsa bir problem olursa bu sistemi de alamayabilirler. Haftaya ne olacağını bırak yarın ne olacak bu gece 00:00 dan sonra kur fırlayacak mı ? Düşecek mi ? Belli değil. 3-6-9-12 ay boyunca düzenli olarak sabit stabil olmayan bir piyasa da ihtiyacı ertelemek yapılacak en büyük...
  13. f0ze

İtopya sebebiyle site açılmadığı için insanlar hemen nasıl bitiyor diye, inanamıyor normal denebilir. 2000 Stoklu Sistemde Gaminggen de çok rahat satın alım yapılabiliyordu. İtopya 'nın web sitesine daha çok önem vermesi lazım.
  14. f0ze

RX 6600 XT ile o fiyata sistem gelmez. Bakalım ne çıkacak merak ediyorum. 1655052763 Çıkmaz.
  15. f0ze

Pc Hocası Sistemi Almalı mıyım, Beklemeli miyim?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  16. f0ze

Pc Hocası Sistemi Almalı mıyım, Beklemeli miyim?

12100F- RTX 2060 olan modeli alabilirsin. Yani bu fiyata kaçmaz gibi tabii ki karar sizindir.
  17. f0ze

PC Hocası 12.06.22 sistem hakkında

Ekran kartı üzerinden yayın açabilirsiniz. Ancak yayın için internet büyük ölçü de önem taşıyor. 5 Mbps upload altında yayın yapmak zor olabilir. Bu fiyata kaçmaz denebilecek bir sistem tabii ki karar sizindir. Yayın ile ilgili araştırma yapabilirsiniz. Eğer uygunsa alırsınız.
  18. f0ze

2022 yılının şuanlık FP olarak sıralara giren sistemlerden biri oldu. Özellikle 12100F modelini ile çok iyi bir kombo oldu. Bu fiyata bu bütçede bu kalitede bir daha sistem gelir mi ? Bilinmez. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Karar sizindir.
Top Bottom