SadeceSeyf
80+ Gold
Ben gibisin dbnsjsjAylık ne kadar ödüyorsun asgarisini ben zor çeviriyorum 14 K lık kartı 5 K maaş var.
Ben gibisin dbnsjsjAylık ne kadar ödüyorsun asgarisini ben zor çeviriyorum 14 K lık kartı 5 K maaş var.
3060 lı sistemi mi geliyoApo Reyis her zaman daha iyisini yaptığını düşünürsek beklemede fayda vardır bence
Ben zorlanıyorum o arkadaş 69 K yı 6 K maaş ile nasıl çeviriyor çok merak ediyorumBen gibisin dbnsjsj
Tsk ederim oyle yapacam 60 hz ips 24 monitor kullaniyorum. 144 hz gecmeye gerek varmi fps cok nadir oynarim.?6500XT satılıp 2060 kullanılırsa daha mantıklı olur diye düşünüyorum şahsen bende intel versiyonu aldım normalde 6500xt alacaktım ama arada güç olarak 2060'la çok fark var önerim 6500xt'yi satmanız
elinizdeki monitör eğer çok fazla fps oynamıyorsanız işinizi görür neden olsa monitör fiyatları malum :'(Tsk ederim oyle yapacam 60 hz ips 24 monitor kullaniyorum. 144 hz gecmeye gerek varmi fps cok nadir oynarim.?
1200 ikinci el almistim 24 inc ips. 2 bine 144 hz geldi icim gidiyor şuan. Biri 144 gerek yok dese de rahatlasamelinizdeki monitör eğer çok fazla fps oynamıyorsanız işinizi görür neden olsa monitör fiyatları malum :'(
eğer almamış olsaydınız mantıklı bir seçenekmiş ama dediğim gibi ağır fps oyuncusu değilseniz gerek yok1200 ikinci el almistim 24 inc ips. 2 bine 144 hz geldi icim gidiyor şuan. Biri 144 gerek yok dese de rahatlasam
Fps cok oynamiyorum hocam. Rise online bannerlord dylight 2 cod felan oynuyacagım. Bunlarada gerek yok demi?eğer almamış olsaydınız mantıklı bir seçenekmiş ama dediğim gibi ağır fps oyuncusu değilseniz gerek yok
AMD olanı 8999 TL olsa o güzel bir seçenek olabilirdi. İntel olan alınır. Güzel fiyat.
Eğer bütçeniz varsa her zaman için 144hz iyidir ama bütçeniz yoksa kendinizi yormanıza gerek yokFps cok oynamiyorum hocam. Rise online bannerlord dylight 2 cod felan oynuyacagım. Bunlarada gerek yok demi?
Ciddi anlamda bayağı düşer. Ancak LoL, CSGO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorsanız pek problem olmaz.2060 dan 6500xt geçsem performans ne kadar düşer hocam acaba ?