Neler Yeni

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Discord
feew#1211
stoğa geri gelmeyecek mi intel sistem

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
ne mazereti dostum her lafın fiyasko yarış atı mi var karşında. Sen yap millet alsın.
Şunu anlamak istiyorum sen bize babanın Hayri icin mi sistem çıkarttığını ima
Ediyorsun? Yanı her satılan mal karşılığında firmalardan pra almıyorsun dogru mu :) pek inandırıcı olmadı at gibi koştur da denmiyor sana isini yapıp paranı cebine koyuyorsun , sonra birde trip atıp tavir yapıp üstten üstten yazıyorsun
Yapma güzel kardesm kendini düşürme bu tarz bu üslup hoş değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Discord
feew#1211
Almaya niyetliyseniz amd sistemi alın stok geri gelmez muhtemelen
abdullah abinin yarın çıkaracağı sistemi bekleyeceğim. Ayrıca amd nin 4100 ile 4500 işlemcilerine pek sıcak bakamıyorum ama son çare onu düşünücem gibi olmadı ilerde satıp başka alırım

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
abdullah abinin yarın çıkaracağı sistemi bekleyeceğim. Ayrıca amd nin 4100 ile 4500 işlemcilerine pek sıcak bakamıyorum ama son çare onu düşünücem gibi olmadı ilerde satıp başka alırım
Abdullah abinin sistemi için beklentim stok açısından düşük bence bunu al riske atma

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin
Abdullah’ın sisteme yetişmek sıkıntı hazır olda durmak lazım ama denenebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Discord
feew#1211
Abdullah abinin sistemi için beklentim stok açısından düşük bence bunu al riske atma
Bilmiyorum ya şimdi bunu alırsam Abdullah abi belki aynı fiyata daha iyisini çıkaracak sonra pişman olmak istemiyorum yarın en iyisi sürekli kontrol edeyim youtube'u

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
Bilmiyorum ya şimdi bunu alırsam Abdullah abi belki aynı fiyata daha iyisini çıkaracak sonra pişman olmak istemiyorum yarın en iyisi sürekli kontrol edeyim youtube'u
Hocam abdullah abi bence bundan iyi f/p sistem çıkarmayacak ama yine de sen bilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer Faruk
Alıntıyı görüntüle
Son güncellenen stokta ssd modeli de değişmiş. Biraz garip olmuş sanki.
ssd yazmasi cok dusuk geldi onceki 230pmb s idi simdi 1200 mb s
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence al sanmam d.a. boyle sistem cikaracagini iyi bisey olsaydi instangram da soylerdi bence bundan daha iyi fp degildir

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şunu anlamak istiyorum sen bize babanın Hayri icin mi sistem çıkarttığını ima
Ediyorsun? Yanı her satılan mal karşılığında firmalardan pra almıyorsun dogru mu :) pek inandırıcı olmadı at gibi koştur da denmiyor sana isini yapıp paranı cebine koyuyorsun , sonra birde trip atıp tavir yapıp üstten üstten yazıyorsun
Yapma güzel kardesm kendini düşürme bu tarz bu üslup hoş değil
Ben youtube'a başladığım zaman youtube da para kazanma özelliği yoktu hatta ilk yaptığım 5 sistem için 1 lira bile para almadım içerik olsun diye keyfine yaptım. Çok zor şartlarda çalışıp bu işten para kazanıldığını farkettim ve arkamdan gelen kanallara da rehber oldum. Bu işte bedel ödeyen insan, ister 1 milyon kazanır isterse 1 milyar kazanır bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin haddine değil! kimse de babasının hayrına bu forumdaymış gibi böyle cümle içinde para ile alakalı bana yorum yazamaz.

Şuan ucuza sistem aldığınız düzeni zamanında kuran kişi de benim emin ol sayemde direkt veya dolaylı yüzbinlerce sistem satıldı kullanıcılar binlerce lira kâr yaptı. Ben sizin yaptığınız kârın peşine düşmüyorken aksine bundan binlerce kez keyif alıyorken sen çıkıp benim kazandığım parayı cümle içinde kullanıp bana akıl ders verir şekilde konuşamazsın. Ekonomik şartlarımız nedeniyle bu ülkedeki insanlar ucuza uyguna bir şeylere erişsin diye hep proje ürettim. ÖRNEK? "indirimli hazır sistem" , "indirimli ürün inceleme" bunlar hep benim fikirlerim benim projelerim. Bu işte inovasyon yaratacak fikirlere sahipsem değil milyon yeri gelince milyar TL kazanırım inşallah.

Ama üsluptan akıl verirken en çirkin üslubun para üslupları olduğunu öğren.

Burada "kemik kitleye" hiçbir lafım yok, tamamiyle bu tarz sırf kendi menfaati için laf eden laf söyleyen insanlara söylüyorum.

Son düzenleme:
Ben youtube'a başladığım zaman youtube da para kazanma özelliği yoktu hatta ilk yaptığım 5 sistem için 1 lira bile para almadım içerik olsun diye keyfine yaptım. Çok zor şartlarda çalışıp bu işten para kazanıldığını farkettim ve arkamdan gelen kanallara da rehber oldum. Bu işte bedel ödeyen insan, ister 1 milyon kazanır isterse 1 milyar kazanır bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin haddine değil! kimse de babasının hayrına bu forumdaymış gibi böyle cümle içinde para ile alakalı bana yorum yazamaz.

Şuan ucuza sistem aldığınız düzeni zamanında kuran kişi de benim emin ol sayemde direkt veya dolaylı yüzbünlerce sistem satıldı kullanıcılar binlerce lira kâr yaptı. Ben sizin yaptığınız kârın peşine düşmüyorken aksine bundan binlerce kez keyif alıyorken sen çıkıp benim kazandığım parayı cümle içinde kullanıp bana akıl ders verir şekilde konuşamazsın. Ekonomik şartlarımız nedeniyle bu ülkedeki insanlar ucuza uyguna bir şeylere erişsin diye hep proje ürettim. ÖRNEK? "indirimli hazır sistem" , "indirimli ürün inceleme" bunlar hep benim fikirlerim benim projelerim. Bu işte inovasyon yaratacak fikirlere sahipsem değil milyon yeri gelince milyar TL kazanırım inşallah.

Ama üsluptan akıl verirken en çirkin üslubun para üslupları olduğunu öğren.

Burada "kemik kitleye" hiçbir lafım yok, tamamiyle bu tarz sırf kendi menfaati için laf eden laf söyleyen insanlara söylüyorum.
Hocam seni sever sayarız, delikanlı adamsın, üslup diye diye egon yedi bitirdi seni haberin olsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam seni sever sayarız, delikanlı adamsın, üslup diye diye egon yedi bitirdi seni haberin olsun.
Bu ego değil dostum buna ego dersen sizde gurur diye bir şeyin kalmadığını görürüm bu kadar.

Sen 1 insanla muhattap oluyorsun ben 1000 insanla daha yaptığım sistem belli değil adamlar burada beni 50 konuya etiketliyor. Yok şu adam şu fiyata şu sistemi yaptı sen de bu fiyata şunu yap" bunun türevi yüzlerce mesaj yani bir çoğu daha altına işerken ben sistem yapıyordum iş artık saygısızlığa döndü ben bundan rahatsızım bunu da anlayamayan anlamasın ne yapayım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom