Arama sonuçları: *

1. habbassaka

🔥🔥🔥Vatan Sistem Yapıştırın

ben kaçırdım şimdi gördüm fiyat ne kadardı?
  2. habbassaka

🧿Gencer Gaming Afiyet Olsun☕️

öyle tabi ya babanın oğlu mu gel sana kahve ısmarlıyım ne demek? nasıl bir lugat bu, nasıl bir markacılık anlayışı?? gel bende size çikolata ısmarlıyım. kelimelerle ifade edemeyecekleri olguları yüz yüze anlatmaya davet eden bir firmaymış anlamış olduk. sanki matematik problemi. sinirlendim...
  3. habbassaka

🧿Gencer Gaming Afiyet Olsun☕️

adamların verdiği cevaba istinaden adamlara kahve mi gönderdin, kral hareket.
  4. habbassaka

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

farklı bir iş var bunda, bu kadar da olamaz.
  5. habbassaka

@donanimarsivi Paylaşımlı GamePower 27'' Ekran Mağduriyeti

+ Emin olmamak ile beraber, sanırım yeni süreç böyle oluyor. Teknolojik ürün iade ettiğiniz zaman önce servise gidiyor, servis inceliyor iade alırım diyorsa sorun olmuyor. + Ayrıca herkesin ekonomik durumu kendine lakin madem ödeyemeyecek durumda olduğunuzu belirtip zamanında 2.monitörü almak...
  6. habbassaka

Vatan Bilgisayar Canlı Yayın W/ Enis Kirazoğlu

bir de link koysalarmış keşke
  7. habbassaka

GİGABYTE G24-F2 SİYAH ÖLÜ PİXEL

Bu model kronik sorunlu çoğu mağazanın ürün sayfasında bile aynı yorumlar var geçmiş olsun. Anakart üreticisi marka panel toplamaya kalkarsa böyle olur zaten. Uğraşmayın iade edin, farklı modellere yönelin
  8. habbassaka

NSF-PRO i5 12400F RTX 3070 Sistem 18165 TL

H610 görmekten bayıldım upgrade imkanı da sunmuyorlar peynir ekmek gibi anakart mübarek her sistemde fix 2-3 daha koyim de iyisini alim yapamıyorsun
  9. habbassaka

Faturada Neden Böyle bir şey Yazıyor?

Faturanın yukarısında sistemin her bileşeninin adı geçilmiş mi? Tahminimce bu kod karşılığında ileride farklı bir pc toplanırsa kullanıcı hak iddia edemesin diyedir, vergiden kaçmak için böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
  10. habbassaka

🔥 PC Hocası Yeni Sistem 6499TL 🔥

giriş seviye sistem arayan arkadaşlar için güzel bir fırsat en azından günümüzde iş görebilecek bir sistem 12 taksit vade farksız satın alma seçeneği de güzel olmuş. Uzun ileriye dönük bir sistem değil bunu da unutmamak lazım. Fiyat çok tatmin edici
  11. habbassaka

HUGOLA YENİ SİSTEM 🔥

Aynı paraya adı g ile başlayan sitede 3060 ti var full asus marka sistem hadi o bile 18-19k etmez ama bu toplama kasaların zaten amacı bütün halinde tüm parçaları uygun fyattan satmak değil mi hele adı sanı duyulam markaların bindirim değil indirim yapması lazım allah akıl fikir versin
Top Bottom