Herkese selamlar,
@Abdullah Hacıgül ' ün
@DonanimArsivi imzalı hepsiburada üzerinden paylaştığı GamePower GPR27C1MS144 27" 144Hz 1ms monitörü sipariş verdim.
Monitör geldi kutusundan çıkarıp bilgisayara bağladım fakat görüntü gelmedi. Bu arada kasayı da yeni almıştım monitörü bekliyordum. Hiç bir şekilde görüntü alamayınca ekran kartından felan şüphe ettik.
Buraları özet geçiyorum başka bir monitör getirip denediğim görüntü geldiğini fark ettim. Hemen satıcı Mt Bilisim miş hiç tanımam sırf Abdullah önerdiği için güvenerek aldım.
Satıcı ürünü anlattım şaşırdı. Ürünü iade alabileceğini söyledi. Bende aynı şekilde bütün her şeyiyle iade işlemlerini Hepsiburada üzerinden yaptım. Bu arada yılbaşı fırsatlarını kaçırmamak in başka bir monitör sipariş ettim onu kullanıyorum.
Satıcının ürün iadesini onaylamasını beklerken bi baktım az önce Teknik Servis 21 iş günü yazıyor.
Ben ürünü eksiksiz ve hatasız bir şekilde iletmeme rağmen benden kaynaklanmayan durum için ödemem bekletiliyor. 2 tane monitör ücreti var ki bir çok alışveriş yaptık bu monitör ücretinin karta iade olması gerekiyor, aksi halde zaten ödemem mümkün değil. Malesef satıcı da sözünde durmadı ihaleyi benim üzerime yıktı sanırım. Durduk yere paradan olduk, monitörden olduk
@Abdullah Hacıgül destek olur musun?