Arama sonuçları: *

1. hasancandogru

FrekansTV 10.299 TL Fp Sistem

Modart da iyiydi buda çok iyi fiyat. Alınır. Ben ekran kartınıda seviyorum ilk çıktığı konumda değil ilk çıktığında olsa almayın bu kartı derdim. Ama sürekli güncelleme geliyor daha iyi konumlarada gelecektir.
  2. hasancandogru

💥 DA SİSTEM GELDİ 10599TL R5 5500 RX6600 💥

Modart daha iyiydi pişman değilim aldığıma :D
  3. hasancandogru

Mert bayantemur sistem çıktı 3070 ti 5600 24999 TL

pahalı frekansın sistemi daha makul
  4. hasancandogru

🚨 PCH RTX 3070Tİ SİSTEM GELDİ🚨

Ne zaman gelecek miş ? 1677226404 Saat olarak yani
  5. hasancandogru

Çözüldü✓ Vatan 3070 Si̇stem 2 Adet Var Ne Yapmalıyım?

Hocam bir kartın fiyatı belli demi ? Kart satıcı kim ? MSİ- ZOTAC -GİGABYTE gibi firmalar değil mi ? bu ürnün fiyatı ne mesela 200 dolar. 200 Dolar dışında bu firmalar hiç bir zaman satmadı. Çıkışlar her zaman 200 dolardı adet yok yetişemiyoruz diye hiçbir firma zam yapmaz. Bizim ülkemizde ki...
  6. hasancandogru

Çözüldü✓ Vatan 3070 Si̇stem 2 Adet Var Ne Yapmalıyım?

Nasıl hocam Allah için kendinizi savunmak için burda mining kartı bile savunmuşsunuz :D 30 yaşındayım sen btc nin adını bilmezken ben mining yapıyordum. Böyle saçmalık görmedim. Ben 2 yılda bir ekran kartı boşuna yeniledim ozaman takardım rx580 i 6-7 yıl sorunsuz kullanırdım :) 2070 bile elimde...
  7. hasancandogru

Yeni Sistemi Al-Sat için Almak Mantıklı Mı?

Olabilir dostum bilemiyorum ki rx2060 lar bile o fiyattan tükendi ama bence takibi 2060 değil ya. Alanlar rx6600 ün gücünü bilmiyor olabilir muhtemelen.
  8. hasancandogru

valla ben aynı fiyattan vericem alan yok enteresan
  9. hasancandogru

11 di gene o güne göre iyiydi de suan normal geliyor fiyatı
  10. hasancandogru

Valla ben da-g5 i aldığım fiyattan geri vermeye çalışıyorum alan yok. Al sat yapan nasıl yapıyor nasıl kar ediyor anlamıyorum :))
Top Bottom