Mustafaer
80+ Bronze
Doğru onu unuttumAdam dedi zaten 3070/3080 arasında diye
Doğru onu unuttumAdam dedi zaten 3070/3080 arasında diye
Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacazpc hocasından çöp alınmaz
Zannetmiyorum kral ya İncehesap benceSinerjiden gelicek buyuk ihtimalle
Kazanıyolar da az kazanıyolardır.Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Nerden kazanacak dostum 500 sistem satıldı geçen 11800 den daha aşağı fiyata gördün mü hiç aynı parçaları adamlar şu andan 15 e satıyor hatta daha düşük sistemleri bu giyata satıyor. Bu işi çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Adamların işi içerik üretmek içerik daha önemli bir konuKazanıyolar da az kazanıyolardır.
Neyi bekliyorsun kiBeklemedeyiz
Sistemi?Neyi bekliyorsun ki
pch e class f class cart curt class iade bozuk ürünleri millete ittirdiler ne anlatıyon kral senSistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zannetmiyorum kral ya İncehesap bence