Neler Yeni

🚨 PCH RTX 3070Tİ SİSTEM GELDİ🚨

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Sinerjiden gelicek buyuk ihtimalle

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
pc hocasından çöp alınmaz
Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sinerjiden gelicek buyuk ihtimalle
Zannetmiyorum kral ya İncehesap bence

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Kazanıyolar da az kazanıyolardır.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Kazanıyolar da az kazanıyolardır.
Nerden kazanacak dostum 500 sistem satıldı geçen 11800 den daha aşağı fiyata gördün mü hiç aynı parçaları adamlar şu andan 15 e satıyor hatta daha düşük sistemleri bu giyata satıyor. Bu işi çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Adamların işi içerik üretmek içerik daha önemli bir konu

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zannetmiyorum kral ya İncehesap bence
pch e class f class cart curt class iade bozuk ürünleri millete ittirdiler ne anlatıyon kral sen

Top Bottom