🚨 PCH RTX 3070Tİ SİSTEM GELDİ🚨

pc hocasından çöp alınmaz
Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sinerjiden gelicek buyuk ihtimalle
Zannetmiyorum kral ya İncehesap bence

Sistemleri taner ve ya Abdullah bey satmıyor arkadaşlar hiç bir bu işten kazançları yok sadece içerik çıkmış oluyor firmalara da reklam gibi bize de indirim yani güzel bir şey ne kdar mantıklı olur çıkınca bakacaz
Kazanıyolar da az kazanıyolardır.

Kazanıyolar da az kazanıyolardır.
Nerden kazanacak dostum 500 sistem satıldı geçen 11800 den daha aşağı fiyata gördün mü hiç aynı parçaları adamlar şu andan 15 e satıyor hatta daha düşük sistemleri bu giyata satıyor. Bu işi çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Adamların işi içerik üretmek içerik daha önemli bir konu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zannetmiyorum kral ya İncehesap bence
pch e class f class cart curt class iade bozuk ürünleri millete ittirdiler ne anlatıyon kral sen

Geri