Arama sonuçları: *

1. H

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

o zaman 10k altı değildir
  2. H

KASIM 2020 DE DA4 ALIP HALA KULLANAMAMAK... TEŞEKKÜRLER İTOPYA

zaten kendileri çözmezlerse öyle yapıcam 150 tl ye bakmam çok sağolun :)
  3. H

yemin ederim bilgisayardan soğuttukları için uğraşmak bile istemiyorum. Zaten iade değişim kararı bir ay oldu çıkalı bir kere aradım elemanları boş boş konuşunca bir daha aramadım bile :(
  4. H

ekran kartı olmadan göndermelerini istedim o şekilde gönderdiler, şuan ekran kartı bekliyorum
  5. H

teşekkürler kasıtlı yapmadım başlık diye o şekilde yazdım, forumda çok aktif değilim kusura bakmayın
  6. H

DA4 sistemini alan ilk kişilerdenim. Video yayınlandıktan 5 dk sonra sipariş verdim ve hala sistemi kullanmak nasip olmadı. Çünkü itopyadan bana arızalı sistem geldi, geri gönderdim iade kabul etmeyip parçaları ayrı ayrı servislerine gönderdiler. Bir ram,ssd,ana kart arızalı olduğu için...
  7. H

DA4 Parçaların servis durumları

Illa hallolur ama süreç yorucu ve sınavlarım vardı mağdur oldum
  8. H

18 aralıkta itopyaya teslim edildi 30 unda yetkili servislerine ulaşmış
  9. H

Yani iyilik sağlık napalım 4800 liralık karşılığı arızalı gönderilen ürün ve hala çözüme kavuşan bir durum yok...
  10. H

Itopyadan DA4 almıştım arızalı olduğu için gönderdim ve parçalar ayrı ayrı servislerine gönderildi. Anakartta işlemci montaj bulunmuştu şimdi ssd ve ram lerden birinin daha arızalı olduğu servis tarafından belirtildi. Bakalım ekran kartından nasıl bir sonuç çıkacak. Şu zamana kadar sadece...
  11. H

DA4 SERVİS RAPORUNA RAĞMEN DEĞİŞİM/IADE KABUL EDILMEDI

Herkesin bildiği gibi DA4 24 kasımda yayınlandı ve bende o gün sipariş verdim. Ancak gelen ürün ekrana görüntü vermiyordu. Tek ram ile deneyince oluyordu ama iki ram le ekrana görüntü vermiyordu. Itopya ile görüşünce bütün sistemi bize gönderin, parçaları servislerine göndereceğiz denildi...
  12. H

DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

Parayı senden alıp siparişini göndermeyip 3 gün sonra paran iade edildiyse hukuki olarak hakkını arayabilirsin...
  13. H

Anladım abicim teşekkür ederim 😀 1609835539 Bu mesaja cevap vermiş olsaydın halledeceğinede inanırdım...
  14. H

Sana tekrar tekrar mesaj attım ve hala dönüş yapmadın. Itopya bize bilgi gelmedi diyor. Arena ile görüştüğümde ise dün itibariyle maille durumu bildirdik cevap bekliyoruz deniliyor. Tekrar itopyayı arıyorum böyle böyle diyorum adamlar hala sallama derdinde. Buyur hallet bakalım, hallederdik...
  15. H

Üstelik 24 kasımdan beri parayı verdim. Sorun değil tazmin edicem. Öyle yok insanları bedavadan mağdur etmek
  16. H

Onlara cevap verip seviyelerine düşmem kardeşim onlarında başına gelir inşallah
  17. H

Itopya teknik servisine bana neden arızalı ürün gönderildi test edilmiyor mu diye soruyorum adamlar biz test edip gönderiyoruz dediler. Test edildiyse kasıtlı olarak mı bana arızalı ürün gönderildi? Test edilmediyse neden yalan söylendi ve test edilmeden gönderildi?
  18. H

Şimdi dm ye baktım 15 aralıkta sana yazmışım istersen ekran görüntüsü atabilirim. Zaten ekran kartı 14 aralıkta bana ulaşmıştı bunların hepsinin kargo bilgilerini doküman olarak THH ye sundum
  19. H

Montajlı aldım sana dm den mesaj attım görmedin büyük ihtimalle ki ondan dolayı cevap vermedin. Müşteri hizmetlerine bir saat boyunca hatta bekleyip ulaşamıyorum ve bir saat dolunca kapanıyor. Itopya beni çok mağdur etti 1609773207 Itopya değişmeyiz dedi tedarikçi firmaya göndereceğiz dedi...
  20. H

Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
Top Bottom