Neler Yeni

DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Üstelik 24 kasımdan beri parayı verdim. Sorun değil tazmin edicem. Öyle yok insanları bedavadan mağdur etmek
Umarım sorununuz hemen çözülür. O hissi biliyorum, çok kötü hissediyor insan :/

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Bana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.
Sana tekrar tekrar mesaj attım ve hala dönüş yapmadın. Itopya bize bilgi gelmedi diyor. Arena ile görüştüğümde ise dün itibariyle maille durumu bildirdik cevap bekliyoruz deniliyor. Tekrar itopyayı arıyorum böyle böyle diyorum adamlar hala sallama derdinde. Buyur hallet bakalım, hallederdik demekle halledilmedi...

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sana tekrar tekrar mesaj attım ve hala dönüş yapmadın. Itopya bize bilgi gelmedi diyor. Arena ile görüştüğümde ise dün itibariyle maille durumu bildirdik cevap bekliyoruz deniliyor. Tekrar itopyayı arıyorum böyle böyle diyorum adamlar hala sallama derdinde. Buyur hallet bakalım, hallederdik demekle halledilmedi...
Buyur hallet bakalım? :D THH'ye başvurmuşsun konu yasal bir sürece girmiş ben müdahale edemem konu artık hukuki olarak sen ve itopya arasında.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Buyur hallet bakalım? :D THH'ye başvurmuşsun konu yasal bir sürece girmiş ben müdahale edemem konu artık hukuki olarak sen ve itopya arasında.
Anladım abicim teşekkür ederim 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesaja cevap vermiş olsaydın halledeceğinede inanırdım...

Ekler

• Screenshot_20210105-113041_Chrome.jpg
    Screenshot_20210105-113041_Chrome.jpg
    601.7 KB · Hit: 45

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Anladım abicim teşekkür ederim 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesaja cevap vermiş olsaydın halledeceğinede inanırdım...
Dostum izlediğin yol yanlış bunun için seni ikna etmeye çalışmayacağım ne yapmak istersen onu yap, 14 Aralıkta ürünü teslim almışsın arızalı olduğunu belirtmişsin kontrol sonucu talebin doğru bulunmuş ve adamlara ulaşamadığın için bu sefer hemen THH'ye gitmişsin benim ne yapmamı bekliyorsun? Bir tane mesaj atmışsın bana, günde bir sürü mesaj geliyor robot değilim hepsini görmemin imkanı yok.

mesaj.jpg

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
En doğrusunu yapmışsın itopyanin bu müşteri hizmetleri performansıyla hakettiği tek yer o mahkemedir.
Son sistemde de bizi 3 gün sessiz sedasız mağdur ettiler yüzümüze telefon kapattılar.
Parayı senden alıp siparişini göndermeyip 3 gün sonra paran iade edildiyse hukuki olarak hakkını arayabilirsin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,546
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom