DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

Üstelik 24 kasımdan beri parayı verdim. Sorun değil tazmin edicem. Öyle yok insanları bedavadan mağdur etmek
Umarım sorununuz hemen çözülür. O hissi biliyorum, çok kötü hissediyor insan :/

Bana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.
Sana tekrar tekrar mesaj attım ve hala dönüş yapmadın. Itopya bize bilgi gelmedi diyor. Arena ile görüştüğümde ise dün itibariyle maille durumu bildirdik cevap bekliyoruz deniliyor. Tekrar itopyayı arıyorum böyle böyle diyorum adamlar hala sallama derdinde. Buyur hallet bakalım, hallederdik demekle halledilmedi...

Sana tekrar tekrar mesaj attım ve hala dönüş yapmadın. Itopya bize bilgi gelmedi diyor. Arena ile görüştüğümde ise dün itibariyle maille durumu bildirdik cevap bekliyoruz deniliyor. Tekrar itopyayı arıyorum böyle böyle diyorum adamlar hala sallama derdinde. Buyur hallet bakalım, hallederdik demekle halledilmedi...
Buyur hallet bakalım? :D THH'ye başvurmuşsun konu yasal bir sürece girmiş ben müdahale edemem konu artık hukuki olarak sen ve itopya arasında.

Buyur hallet bakalım? :D THH'ye başvurmuşsun konu yasal bir sürece girmiş ben müdahale edemem konu artık hukuki olarak sen ve itopya arasında.
Anladım abicim teşekkür ederim 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mesaja cevap vermiş olsaydın halledeceğinede inanırdım...

Ekler

• Screenshot_20210105-113041_Chrome.jpg
    Screenshot_20210105-113041_Chrome.jpg
    601.7 KB · Hit: 53
Anladım abicim teşekkür ederim 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mesaja cevap vermiş olsaydın halledeceğinede inanırdım...
Dostum izlediğin yol yanlış bunun için seni ikna etmeye çalışmayacağım ne yapmak istersen onu yap, 14 Aralıkta ürünü teslim almışsın arızalı olduğunu belirtmişsin kontrol sonucu talebin doğru bulunmuş ve adamlara ulaşamadığın için bu sefer hemen THH'ye gitmişsin benim ne yapmamı bekliyorsun? Bir tane mesaj atmışsın bana, günde bir sürü mesaj geliyor robot değilim hepsini görmemin imkanı yok.

mesaj.jpg

En doğrusunu yapmışsın itopyanin bu müşteri hizmetleri performansıyla hakettiği tek yer o mahkemedir.
Son sistemde de bizi 3 gün sessiz sedasız mağdur ettiler yüzümüze telefon kapattılar.
Parayı senden alıp siparişini göndermeyip 3 gün sonra paran iade edildiyse hukuki olarak hakkını arayabilirsin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,335
Üyeler
189,434
Son üye
B0zoo
Geri