Neler Yeni

DA4 ITOPYA ILE SON DURUMUMUZ

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
anlamadım. Hala sistem gelmedi mi?

ELECTUS

80+ Silver
Sorun nedir?

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bunun için hakem heyetine başvurmadan önceki gelişmeler nedir? itopya biz değiştirmeyiz mi dedi? sizin hatanız mı dedi? para iadesi yapmayız mı dedi?

Phenoma

80+ Silver
Sorun mu çıkmış ondan mı THH ye başvurmuş? Bunun DA ile alakası ne? Güzelce yazıp sonra paylaşsan daha iyi olur sanki konuyu.

Son düzenleme:

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Bana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.
Montajlı aldım sana dm den mesaj attım görmedin büyük ihtimalle ki ondan dolayı cevap vermedin. Müşteri hizmetlerine bir saat boyunca hatta bekleyip ulaşamıyorum ve bir saat dolunca kapanıyor. Itopya beni çok mağdur etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun için hakem heyetine başvurmadan önceki gelişmeler nedir? itopya biz değiştirmeyiz mi dedi? sizin hatanız mı dedi? para iadesi yapmayız mı dedi?
Itopya değişmeyiz dedi tedarikçi firmaya göndereceğiz dedi servisten gelecek rapora göre bakarız dedi. Tedarikçi firma gigabyte 'ın kendi servisine gönderdi ve teknik servisin raporuna göre işlemci montaj hasarı bulunmaktadır anakartta. Şimdi itopyaya ulaşmaya çalışıyorum iade yapılsın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun mu çıkmış ondan mı THH ye başvurmuş? Bunun DA ile alakası ne? Adam givi yazıp sonra paylaşsan daha iyi olur sanki konuyu.
Öncelikle karşında 32 yaşında bir insan var ve adam gibi demek ne kadar doğru bir üslup onu düşün sonra tekrar konuşalım

Son düzenleme:

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Şimdi dm ye baktım 15 aralıkta sana yazmışım istersen ekran görüntüsü atabilirim. Zaten ekran kartı 14 aralıkta bana ulaşmıştı bunların hepsinin kargo bilgilerini doküman olarak THH ye sundum

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Itopya teknik servisine bana neden arızalı ürün gönderildi test edilmiyor mu diye soruyorum adamlar biz test edip gönderiyoruz dediler. Test edildiyse kasıtlı olarak mı bana arızalı ürün gönderildi? Test edilmediyse neden yalan söylendi ve test edilmeden gönderildi?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam burada bile derdini dile getirmeyi beceremiyorki. Abdullah yada herhangi Bi yerle konuşabileceğini sanmıyorum.
İlk önce olayı anlatırsın.
Firmaya ulaşıp ne anlattığını, bize anlatırsın.
Ne cevap aldığını anlatırsın.
Aradaki konuşmalar ve süreci anlatırsın.
Bu thh kısmına neden geldiğini anlatırsın.

Görelim bakalım insan mağdur etmek neymiş. GİT NE HALİN VARSA GÖR.
Yeterki konuyu çöpe çevirip, senin tecrübene ihtiyaç duyup okuyacak insanları oyalama.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
tarzın yanlış broski

Top Bottom