FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Sorununuz neydi ki?
Sorununuz neydi ki?
Umarım en kısa zamanda sorunun çözülürDa4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
bunun için hakem heyetine başvurmadan önceki gelişmeler nedir? itopya biz değiştirmeyiz mi dedi? sizin hatanız mı dedi? para iadesi yapmayız mı dedi?Da4 sistemim arızalı olarak geldi değişim iade talebiyle gönderdim. Itopya tedarikçi firmaya ordanda kendi servisine gönderildi sonuç olarak işlemci montaj hasarı oluşmuş ana kartta ve itopyaya ulaşıp iademin yapılması için uğraşıyorum...
Montajlı aldım sana dm den mesaj attım görmedin büyük ihtimalle ki ondan dolayı cevap vermedin. Müşteri hizmetlerine bir saat boyunca hatta bekleyip ulaşamıyorum ve bir saat dolunca kapanıyor. Itopya beni çok mağdur ettiBana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.
Itopya değişmeyiz dedi tedarikçi firmaya göndereceğiz dedi servisten gelecek rapora göre bakarız dedi. Tedarikçi firma gigabyte 'ın kendi servisine gönderdi ve teknik servisin raporuna göre işlemci montaj hasarı bulunmaktadır anakartta. Şimdi itopyaya ulaşmaya çalışıyorum iade yapılsın diyebunun için hakem heyetine başvurmadan önceki gelişmeler nedir? itopya biz değiştirmeyiz mi dedi? sizin hatanız mı dedi? para iadesi yapmayız mı dedi?
Öncelikle karşında 32 yaşında bir insan var ve adam gibi demek ne kadar doğru bir üslup onu düşün sonra tekrar konuşalımSorun mu çıkmış ondan mı THH ye başvurmuş? Bunun DA ile alakası ne? Adam givi yazıp sonra paylaşsan daha iyi olur sanki konuyu.
Şimdi dm ye baktım 15 aralıkta sana yazmışım istersen ekran görüntüsü atabilirim. Zaten ekran kartı 14 aralıkta bana ulaşmıştı bunların hepsinin kargo bilgilerini doküman olarak THH ye sundumBana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.
Itopya teknik servisine bana neden arızalı ürün gönderildi test edilmiyor mu diye soruyorum adamlar biz test edip gönderiyoruz dediler. Test edildiyse kasıtlı olarak mı bana arızalı ürün gönderildi? Test edilmediyse neden yalan söylendi ve test edilmeden gönderildi?Bana ulaştın mı? hallederdik. Montajlı aldıysan zaten servis seni haklı görmüş.