Arama sonuçları: *

1. I

Yeni Sistem Aldım Fakat Sinyal Yok Diyor Yardım

ekran kartı aşktır.. herkese nasip olmaz.. bazen asus dual 3060 12 GB versiyonu alırsın.. dakikalarca bakarsın. seversin.. etrafındakiler anlam veremez ve galiba kaçırdı bu derler.. umursamazsın. umursamamalısın. farklı bir duygudur ekran kartı sevgisi.. herkese nasip olmaz ^^
  2. I

Donanım Arşivi İNCELEMİŞ olduğu yeni sistem 19.999tl

arkadaş.. 12400F ne ara 5600 den daha iyi oldu? fabrikalarına geri çekip manuel overclocklayıp sıfır paketlerine geri mi koydular? Ryzen 5 5600 çok daha iyi çok daha mantıklı YTD
  3. I

🔥 PC HOCASI 7500F 6650 XT SİSTEM 18.999 TL 🔥

şu anda stok var ve bu fiyata çok çok iyi YTD
  4. I

🔥🔥DA'den F/P RTX sistem incelemesi 18:00'da

https://www.n11.com/urun/snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667 çok uygun fiyatlı snowman m200 bu işlemciyi ideal sıcaklıklarda tutacaktır YTD..
  5. I

🔥🔥DA'den F/P RTX sistem incelemesi 18:00'da

insanlık haIi eIbet yükIeyecektir.. master de bir insan sonuçta ;)
  6. I

Modart red mi modart blue mu

BIue oIanı 13100F ve 1TB özeIIeştirmesiyIe aIacaktım fakat başka bir ödemem çıktı. Tavsiye değiIdir ama bu şekiIde tercih edecektim
  7. I

🚨 Modart 6650XT ÇIKTI 10999TL 🚨

Arkadaş doIar yüxeIdikçe sistemIerin fiyatı düşüyor ne ayak? Var mı mantıkIı bir açıkIama.. Bugün bu sistemIerden aIdım yarın daha ucuza geIebiIiyor bu ne iştir?
  8. I

Yarınki DA sistem saat kaçta gelir

aşağıdakilerin hangisi aşağıdadır? sorusu gibi
  9. I

🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

13 buçuğa alacam karta para atmaya gidiyorum lütfen 1 adet stok bırakın bana dostlar
  10. I

13 buçuktan tekrar açtılar yine de alınır mı
  11. I

sinerji baurus da efsaneymiş yalnız. eğri oturup doğru konuşmak lazım güzel fiyat bu ekran kartıyla fakat ayıp ediyorlar ustaa.. master'a ayıp ediyorlar
  12. I

hocam bu hala satılıyor bu bulamadım bu fiyata. varsa link verir misin
  13. I

mastere anlatmak istediğim bu.. amaçları nedir.. işini iyi yapan insanlara bir kez olsun saygı duyulması gerekiyor.. 1 gün bile geçmedi bak
  14. I

Abdullah bey Hazır sistem gelecek mi ?

kızma master.. seviliyorsun Allah'a emanet ol
  15. I

Abdullah bey Hazır sistem gelecek mi ?

sinerji öyle bir gaflete düşmüştü çok da olmadı kısa bir süre önce.. kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.. zamanını ve yerini bekliyor diye düşünüyorum he ayrıca, ne arkadaşıyım ne de görüştüğü birisi sadece havadaki kokuya bakarak.. sinerjiyi bekliyor bence daha uyguna sistem çıkarmak...
  16. I

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

1650 süper olursa ben de çekerim tek adet
  17. I

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

Gerçekten nihai tüketiciyi ve oyuncuyu düşünen kalite bir insan. Videolarda bahsettiği gibi de tedarik firmalarını da zorlayıp en F / P sistemleri sunmaya çalışıyor. Bu site de çok kaliteli içerikler çok güzel paylaşımlar yapılmakta. Emeğine koluna sağlık master. Umarım her şey gönlünce olsun
  18. I

Donanım arşivi g3 r7 1700x ile satılıyor hala alınır mı?

O işlemci 100w çekiyor.(Ryzen 7 1700x) Elektrik faturasında biraz üzer sizi. 65w TDP değeri olan bir işlemci tercih ederseniz daha iyi olabilir. YTD
  19. I

Elinizde 6600tl var ve 1 seçim hakkınız var hangisi? Neden?

Dostum SİNERJİ ' deki sistem her türlü daha iyidir bana göre. kendimce nedenleri yazayım. ilk olarak bazı amd radeon ekran kartlarında hala çözülemeyen (whqL sertifikalı driveri indirsen dahi) sorunlar devam edebiliyor. Hepsinde var mı tabii ki yok fakat kesinlikle RTX 2060 Nvidia olduğundan...
Top Bottom