Neler Yeni

Abdullah bey Hazır sistem gelecek mi ?

archi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gürcan
hepimiz bekliyoruz piyasada düzgün sistem yok olanlarda kalitesine göre çok pahalı

Akanzaii06

80+ Bronze
9 yaşında yeğenim bilgisayar istiyor her gün bana soruyor dayı Abdullah abi sistem çıkarmış mi diye. Bende yok diyorum ama her gün soruyor. Bunun altını çizmek isterim ☺️ @Abdullah Hacıgül kurtar reis beni. Monitör lü bir MD sistem yap. Çocuklar için bilgisayar bir başka malum, rüyasına giriyormuş anlatıyor 😂 (bir zamanlar ben gibi) ... Ayrıca senin bu konuda duayen olduğun diğer YouTuberlar tarafından da kabul görüyor. Vatandaş zaten senin en çok indirim aldığını geçmiş videolarından görüyor. Sen bu işi yapıyorsun yani dört dörtlük.. velhasıl 18 yaş altı okul çağındaki çocukları sevindirecek helalli bir sistem bekliyoruz. Bizim yeğen okulların tatil olmasını sabredecek durumda değil

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bide böyle insanlara minnet etmeyin tavıra baksana
Senin gibi menfaatçi tipler hiç sekmez yem attım düştün ;) ne oldu hayırdır daha demin reis diyordun. Yallah

Canavar gibi bir sistem de geliyor senin gibi insanların alamaması için de elimden geleni yapıcam :)

Son düzenleme:

El-Turco

80+ Bronze
Senin gibi menfaatçi tipler hiç sekmez yem attım düştün ;) ne oldu hayırdır daha demin reis diyordun. Yallah

Canavar gibi bir sistem de geliyor senin gibi insanların alamaması için de elimden geleni yapıcam :)
3070 li gelirse her gün benim yatakta yatıp kalkar abi öyle söyleyeyim yani dadından yinmez. Hele de şu aralık ayındaki vatan sistemi kaçırdım diye üzülüyordum şöyle bi şey toplasan da evlenip çoluk çocuğuma kadar kalsa 😂. Bir de olmazsa da canın sağolsun biz senin hazır sistemlerini 2000tl iken de biliyorduk. <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,004
Üyeler
163,246
Son üye
ufuk06
Top Bottom