Neler Yeni

Abdullah bey Hazır sistem gelecek mi ?

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Ne varmış tavrımda adama soru soruyorum düzgün bir şekilde hayırdır insan sarrafı mısın acaba sen tavrımı ölçüyorsun önce eski mesajlarına bak dönek seni
hocam arkadaş size dememiş abdullah abiye demiş tavıra bak diye sizin de minnet ettiğinizi söylemiş sadece

Semiramis41

80+ Bronze
Senin gibi menfaatçi tipler hiç sekmez yem attım düştün ;) ne oldu hayırdır daha demin reis diyordun. Yallah

Canavar gibi bir sistem de geliyor senin gibi insanların alamaması için de elimden geleni yapıcam :)
senin gibi menfaaatciler bu bilgisayarları rüyalarında bilem göremez ok
Tanımdan yargılama ben sana adam gibi bir sorusu sordum bugüne kadar 1 tane sistem alıp satmadım boş islerle uğraşcak adam değilim 1 haftadır sistem arıyorum ihtiyacım olduğu için senin verdigin cevap adamlığa yakışacak bir cevap değil nasıl anlıyorsan anla şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam arkadaş size dememiş abdullah abiye demiş tavıra bak diye sizin de minnet ettiğinizi söylemiş sadece
Yaş ortalaması onu algılıycak kapasitede değil kardeşim rahat ol cevap bile vermedim

Son düzenleme:

no-name

80+ Silver
Tanımdan yargılama ben sana adam gibi bir sorusu sordum bugüne kadar 1 tane sistem alıp satmadım boş islerle uğraşcak adam değilim 1 haftadır sistem arıyorum ihtiyacım olduğu için senin verdigin cevap adamlığa yakışacak bir cevap değil nasıl anlıyorsan anla şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş ortalaması onu algılıycak kapasitede değil kardeşim rahat ol cevap bile vermedim
Boş insan engeli bastım ama zaten normalde de engellisin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Senin gibi menfaatçi tipler hiç sekmez yem attım düştün ;) ne oldu hayırdır daha demin reis diyordun. Yallah

Canavar gibi bir sistem de geliyor senin gibi insanların alamaması için de elimden geleni yapıcam :)
Abi video da bahsettiğin razerdan daha kötü olan oyuncu faresi hangisi? :kekw:

Top Bottom