Ben zannetmiyorum ki kimse 3070i sıfır sadece ekran kartı olarak satın alsın. Öyle biraz tuzlu oluyor. Herkes hazır sistem çıkmasını bekliyor 3070 için o zamanda hem fiyat olarak hem de performans olarak 4060ı gölgesinde bırakıyor.Kardeşim.bendr biliyor tokat manyağı yapar ama rtx 3070 olmuş 2 yıl belki satılmıyordu gıgabyte modeli hazır sistem çıkartıp stokları boşalttılar işte
Olm varmı biraz sende AMD mı dedim sanki nvida ile nvida dedim iyimisimboş yapma fanboy
Asrock AMD üretiyor, Tebilon Asus tercih etmiş neden Asus kullandın diye de adama kızılmaz, Asus ürünleri gerçekten belli bir kalitenin üstünde oluyor ayriyetten ikinci elde de en hızlı giden markaabi asus candır kalitedir ama fiyat düşmesi için asrock anakart palit gainward ekran kartı falan kullanılabilirdi diye düşünüyorum
Al sat yapılacak bir şey yok ki. Geçen sene mart ayinda da sistem aldım r5 3600 (5600yaptim 6 ay sonra işlemciyi )Asus b450 rtx3050 550w psu simdi sistemi yükseltmek istiyorum çıkan sistem b450 ile çıkıyor keşke @Abdullah Hacıgül imzalı bir sistem olsaydı faklı olurdu alana hayırlı olsunAl satçılar almasın o zaman
Hocam 3060 demiştiniz yanlış gördünüz herhaldertx3060
fotoyu indirip yeşili kısarsanız gözüküyor ne olduğu
ekran kartı değil anakart asrock olabilirdi. gerçekten kaliteli asla kızılmaz ama fiyat bi nebze daha bütçeye hitap etsin diye anakartta asrock, gpuda palit gainward kullanılabilirdi, tadından yenmezdi. ama bu demek olmuyor ki şuanki hali kötü. değil çok iyi şuanki haliylede. Bu sisteme bide se224xts black taktınmı üff premium hissetmenin dibine vurursun valla tüm parçalar en üst kalitede nerdeyse.Asrock AMD üretiyor, Tebilon Asus tercih etmiş neden Asus kullandın diye de adama kızılmaz, Asus ürünleri gerçekten belli bir kalitenin üstünde oluyor ayriyetten ikinci elde de en hızlı giden marka