Arama sonuçları: *

1. N

Pc hocası sistem 3060ti 16.999 TL⭐

konuyu hortlatmış gibi oluyorum fakat uzun süredir sitede inaktiftim. arkadaşın iddiası dolar 11'ken çıkardığı yönündeydi. zamanında çıkardığın sistemi çok iyi hatırlıyorum ve hatta şartlar el vermiş olsa havada kapmak isteyeceğim düzeyde f/p bir sistemdi fakat o dönem dolar 8.52'ydi.
  2. N

VOK-Friday gibi bir sistem çıkar mı ?

2022 kasım civarı çıkar beklemede kalın.
  3. N

12000 Tl ye 3060lı sistem gelirmi ?

imkansız gibi bir şey ama 12kya belki 3060lı sistem görebiliriz kampanyalı sistemlerde veya ona yakın meblağlarda. sıkı takip etmek gerek
  4. N

Youtube kanalları ne zaman rtx 3050 sistemler çıkarır?

3050'li sistemlerin 10-11bin fiyat bandında çıkacağını düşünüyorum. bu hafta tanıtım amaçlı hazır sistemler görebiliriz
  5. N

EASTERGAMERSTV-E2 3060 11400F Sistemi Kaçırmayın

komiksin. onlar istediği kadar hazır sistemlerde iade hakkı yok desinler. her ürüne ayrı fatura kesiliyor. gerekirse tüketici haklarına taşırsın iadeni sağlarsın. kendinle çelişmen bile kendi başına ayrı bir saçmalık zaten. hazır sistemin fiyatından yakınıyorken insanlara almaması için resmen...
  6. N

sen esas lafı nerenle anlıyorsun. zaten buna pahalı dediğini belirttiğini söylüyorum yukarıda. tek tek toplamak niye mantıklı ki? kasanın içerisindeki hangi parça kötü? kinsgton nv1 ssd gayet yeterli düzeyde ssd. asus tuf 650w 80+ gayet iyi bir psu. anakart ona keza. işlemci orta segmentin en...
  7. N

e 14600'lük sistem varken enayi miyim ben 15500 16000 vereyim. ayrıca içindeki parçalar oldukça kaliteli parçalar. psu gayet iyi. kasa orta düzeyde. ssd orta segmentin en sıkıntısız problemsiz ssdsi. asus dual 3060 ısınma sorunu çekmeyen güzel bir kart. o zaman 14600'e pahalı diyorsun 15-16ya...
  8. N

gamegaraj aquarius 3t10 1650 sistem bu şekilde alınır mı ?

tamam aynı fiyat bandında bir ssd önerebilir misin? bu fiyat bandındaki ssdlerin çoğu senin attığın sayıda şikayet ve olumsuz yoruma sahip diyorum zaten ben de. bu durumu yalnızca a400 modeline atfetmek ne kadar doğru sizce
  9. N

dostum 400tl'ye bu sistemleri çalıştırabilecek kalitede bir psu bulursan bana da haber verir misin o kadar ihtiyacım var ki 100tl de sana komisyon atarım o derece
  10. N

garantisi 1 ay. hangisinde garanti oluyormuş çok merak ettim söyle biz de öğrenelim.
  11. N

ssdler hassas cihazlar. illa sıkıntılar yaşayanlar olacaktır. piyasada oldukça yaygın kullanılan ssdler bunlar. bir ssdnin kullanımı ne kadar yaygınsa sıkıntılı ssdlerle karşılaşma ihtimali de oldukça artıyor. her elektronik ürün şans işi olduğu gibi ssdler biraz daha fazla şans isteyen bir...
  12. N

tek tek toplayıp ne kadar fiyat çıkaracaksın soruyorum. tek tek toplayıp 16-17bine bile toplayamazsın. ekran kartını yurtdışından almadığın sürece 1642357235 arkadaş ağır troll
  13. N

e diyorum ki zaten foruma kalsa bütün sata ssdler kronik sorunlu. ben a400 sorunsuz güzel bir ssd demedim zaten neyi savunma cabası bu su630 su650 sandisk ssd plus toshiba(kioxia)ssdler crucial bx500 hepsi sorunlu zaten baktığınız zaman yanlış mıyım
  14. N

burdaki insanlara kalsa bütün sata ssdler kronik sorunlu zaten. samsung ve seagate dışında sorunsuz sata ssd duymadım daha
  15. N

Nerede bu Youtuberlar?

youtuberlara dolar kurunun ne kadar yüksek olduğunu da sormak lazım hep onların suçu bence
  16. N

DONANIM ARŞİVİ sistemler video geldiği anda sitelerde satılıyor mu?

bazen incehesap ve sinerji'den de paylaştığı oluyor. gaming.gen.tr'den pek görmedim sanırım
  17. N

DONANIM ARŞİVİ sistemler video geldiği anda sitelerde satılıyor mu?

video youtubea biraz geç düşebiliyor veya bildirimi geç gelebiliyor. onun yerine paylaşacağı saatte paylaşma ihtimali olan sitelerde sürekli refresh atmak daha mantıklı
  18. N

Pc Hocası Ocak Ayında 2 Sistem!

md3 çıkarken dolar 11 civarıydı
Top Bottom