instagramdan takip et ordan paylaşım yapıyorHayırlısı hocam bakalım.
Anladım hocam peki sizce bu haftasonu çıkma ihtimali var mıdır?
video youtubea biraz geç düşebiliyor veya bildirimi geç gelebiliyor. onun yerine paylaşacağı saatte paylaşma ihtimali olan sitelerde sürekli refresh atmak daha mantıklıSelamlar arkadaşlar, bütçemi ayırdım hazır sistem almaktansa donanım arşivinin bu ay içerisinde çıkartacağı sistemi almayı planladım, sorum şu;
Bu sistemler youtubede yayınlandığı gibi sitede satışa açılıyor mu? Video saat kaç gibi geliyor? Sitede ne zaman satışa aktif durumda oluyor? Mağazada video yayınlandığı gün mü satışa açılıyor, yoksa bir sonraki günde mi satışa açılıyor?
Bunlar benim için çok önemli rica ediyorum bilen yardımcı olup cevaplarsa minnettar olurum.
O da 16:00-18:00 sanırım hocsm doğru mudur? itopya dışında paylaştığı site oluyor mu?video youtubea biraz geç düşebiliyor veya bildirimi geç gelebiliyor. onun yerine paylaşacağı saatte paylaşma ihtimali olan sitelerde sürekli refresh atmak daha mantıklı
Öyle demek saçma değil. Her zaman en kötüye hazırlıklı olursan alamadığı zaman çok üzülmez. B planı yap dedim. Kaç kişi alamadı. Alanların çoğu al-sat yaptı.Öyle demek saçma değil mi, hemen bitiyor olsa bile denemeden nasıl alacak sadece hayal mi kuracak.
bazen incehesap ve sinerji'den de paylaştığı oluyor. gaming.gen.tr'den pek görmedim sanırımO da 16:00-18:00 sanırım hocsm doğru mudur? itopya dışında paylaştığı site oluyor mu?
Şimdi demek istediğini anladım.Öyle demek saçma değil. Her zaman en kötüye hazırlıklı olursan alamadığı zaman çok üzülmez. B planı yap dedim. Kaç kişi alamadı. Alanların çoğu al-sat yaptı.
Hayal kur ama gerçekleri de unutma.