Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ sistemler video geldiği anda sitelerde satılıyor mu?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Selamlar arkadaşlar, bütçemi ayırdım hazır sistem almaktansa donanım arşivinin bu ay içerisinde çıkartacağı sistemi almayı planladım, sorum şu;

Bu sistemler youtubede yayınlandığı gibi sitede satışa açılıyor mu? Video saat kaç gibi geliyor? Sitede ne zaman satışa aktif durumda oluyor? Mağazada video yayınlandığı gün mü satışa açılıyor, yoksa bir sonraki günde mi satışa açılıyor?

Bunlar benim için çok önemli rica ediyorum bilen yardımcı olup cevaplarsa minnettar olurum.
video youtubea biraz geç düşebiliyor veya bildirimi geç gelebiliyor. onun yerine paylaşacağı saatte paylaşma ihtimali olan sitelerde sürekli refresh atmak daha mantıklı

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
video youtubea biraz geç düşebiliyor veya bildirimi geç gelebiliyor. onun yerine paylaşacağı saatte paylaşma ihtimali olan sitelerde sürekli refresh atmak daha mantıklı
O da 16:00-18:00 sanırım hocsm doğru mudur? itopya dışında paylaştığı site oluyor mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Öyle demek saçma değil mi, hemen bitiyor olsa bile denemeden nasıl alacak sadece hayal mi kuracak.
Öyle demek saçma değil. Her zaman en kötüye hazırlıklı olursan alamadığı zaman çok üzülmez. B planı yap dedim. Kaç kişi alamadı. Alanların çoğu al-sat yaptı.
Hayal kur ama gerçekleri de unutma.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
ben yoğun şekilde is yerinde çalışırken 30 dk molami ayarlayıp yemek yerken bekledim ve youtube bildirim geldi girdim aldım. Bu kadar imkansız değil bu arada

Top Bottom