Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

İncehesap hynotip stoğy ne zaman yenilenir

Bilemeyiz. rx 580 stoğu yenilenmez eski jenerasyon kart o. İllaki tükenecek yani yakında
  2. owl.zfg

Abdullah Abinin V 3.5 Videosunda Dediği Yalnış?

Hocam ben absürd bir örnek verdiğim için öyle kullandım. 550 stabil bir şekilde oynamaya yetmez gibi geliyor zaten bana.
  3. owl.zfg

1000 wattlık güç kaynağı o zaman gereksiz diyebilirdik. Ama değil, güç kaynaklarının verebileceği akım değerleri zamanla düşer eğer sen sürekli olarak güç kaynağını limitlerine zorlarsan bu daha çabuk gerçekleşir. Ve soğutma içind fan kafa ütüler. Ayrıca arkadaşın dediği gibi peak değerleri var...
  4. owl.zfg

Güç kaynağı daha sessiz çalışsın ve ömrü çabuk kısalmasın diye.
  5. owl.zfg

bu pc yi önerir misiniz

ssdnin sağlık sorunları vardı.
  6. owl.zfg

Teknobiyotik P2XT alınır mı

Güç kaynağı yükseltmelerinden alabileceğin en iyi güç kaynağı seasonic focus plus.
  7. owl.zfg

Teknobiyotik P2XT alınır mı

SSD bilmiyorum, güç kaynağı değiştirilmeli bence. Ve fiyatına göre daha iyisi var mı yok mu emin değilim.
  8. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

İyi mm rütbenin bir tık üstü sana önerim en azından 1280x960 fln çekmen emin ol daha rahat edeceksin. Hem de crosshairini daha özelleştirebilirsin 1593731375 En kötü ffa da fln dene 1593731476 Sanmam. Cs ağırlığı pek ekran kartına veremiyor diğerlerinde yaşamazsın bence.
  9. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Faceit levelin ya da esea rütben de olur.
  10. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Ben Intel hd 4600 Ile oynuyorum bir zahmet o ayarlara çekiyim yani değil mi ? :D 1593731008 Dostum 1080p mi monitörün ?
  11. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

60hz olduğu için olma ihtimali yüksek
  12. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Monitör kartın gönderdiği en son kareyi gösterir yani ne kadar fazla kare üretilirse giriş gecikmesi teknik olarak o kadar azalır. 1593730799 Dostum neyse uzatmaya gerek yok. Kişileri piksel piksel görerek oynamak bana keyif vermiyor şahsen elimde donanım olsa yükseltirdim çözünürlüğü. Merak...
  13. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

O da yanlış bir bakış açısı, teknik detaylara girmeyeceğim ama daha yüksek fps daha akıcı bir oyuna denk.
  14. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

O da yanlış bir bakış açısı. Düşük ayarın verdiği yüksek FPS avantajını kullanmak mantıklı. Ama ekran kartın sistemin darboğazıyken csde çözünürlük değiştirmek fpse etki etmez. 1024x768 oynamak saçma yine 4:3 oyna ama çözünürlük arttır daha rahat görürsün hedefleri 1593730516 Dostum ama...
  15. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Gayet normal zaten öyle alman gerekiyor.
  16. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Dostum çoğu oyuncunun böyle oynaması bu ayarları iyi yapmaz. Tamamen kişisel tercih olmalı bu ayarlar. Millete göre oynamamalısın kendini sınırlıyor olabilirsin.
  17. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Harita, kişi sayısı her şey etkiliyor olabilir dostum düşükken bir farklılık var mı diye soruyorum sana zaten yukarıda gördüm aldığın değerleri.
  18. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

hem de o kadar sistem alıp o ayarlarda oynamak akıl kârı değil. Bari 4:3 çözünürlüğü arttırın 1280x960 fln yapın.
  19. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Dostum csde normal. Ayar yükseltsende aynı alacaksın.
  20. owl.zfg

Donanım arşiv sistem - 2

Hem de oyununa da bağlı mesela csgoda sistemin darboğazı ekran kartıyken fazla FPS farkı göremezsin yüksek ve düşük ayarlarda
Top Bottom