Neler Yeni

Donanım arşiv sistem - 2

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
İstersen 50 bin TL lik sistem olsun çoğu oyuncu bu ayarlarda oynuyor
Dostum çoğu oyuncunun böyle oynaması bu ayarları iyi yapmaz. Tamamen kişisel tercih olmalı bu ayarlar. Millete göre oynamamalısın kendini sınırlıyor olabilirsin.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Harita, kişi sayısı her şey etkiliyor olabilir dostum düşükken bir farklılık var mı diye soruyorum sana zaten yukarıda gördüm aldığın değerleri.
Düşükken 250-300 arası

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bende RX590 var ayar fulleyip oynuyorum valorantta eğer pahalıya sistem aldıysan hakkını verip grafik yükseltmek lazım bence.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Dostum çoğu oyuncunun böyle oynaması bu ayarları iyi yapmaz. Tamamen kişisel tercih olmalı bu ayarlar. Millete göre oynamamalısın kendini sınırlıyor olabilirsin.
Kankam 4:3 aldığın zaman adamların kafaları ve vücutları büyüyor klasikleşen bir şey bu zaten

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bende RX590 var ayar fulleyip oynuyorum valorantta eğer pahalıya sistem aldıysan hakkını verip grafik yükseltmek lazım bence.
O da yanlış bir bakış açısı. Düşük ayarın verdiği yüksek FPS avantajını kullanmak mantıklı. Ama ekran kartın sistemin darboğazıyken csde çözünürlük değiştirmek fpse etki etmez. 1024x768 oynamak saçma yine 4:3 oyna ama çözünürlük arttır daha rahat görürsün hedefleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam 4:3 aldığın zaman adamların kafaları ve vücutları büyüyor klasikleşen bir şey bu zaten
Dostum ama hedefler daha hızlı hareket ediyor bu yüzden shoulderpeek daha etkili oluyor. Üstte yazdığımı da oku.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
O da yanlış bir bakış açısı. Düşük ayarın verdiği yüksek FPS avantajını kullanmak mantıklı. Ama ekran kartın sistemin darboğazıyken csde çözünürlük değiştirmek fpse etki etmez. 1024x768 oynamak saçma yine 4:3 oyna ama çözünürlük arttır daha rahat görürsün hedefleri
Monitörünün verdiği hz den fazlasını göremiyeceksin zaten daha fazla fps almanın mantığı yok bence.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Monitörünün verdiği hz den fazlasını göremiyeceksin zaten daha fazla fps almanın mantığı yok bence.
O da yanlış bir bakış açısı, teknik detaylara girmeyeceğim ama daha yüksek fps daha akıcı bir oyuna denk.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
O da yanlış bir bakış açısı, teknik detaylara girmeyeceğim ama daha yüksek fps daha akıcı bir oyuna denk.
biliyorum mesela valorantta 60 fps ile 100 fps arasında bir fark hissediyorum 60hz monitör kullanmama rağmen ama zaten 150 fps alırken 300 almaya gerek yok.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ama hedefler daha hızlı hareket ediyor bu yüzden shoulderpeek daha etkili oluyor. Üstte yazdığımı da oku.
Kanka görmede sıkıntı yok zaten digital vibrance olayını fulleyince zaten görüyorsun
dostum ben o zaman cs go yu yüksek ayarlara alayım max 150 fps alayım ama monitörüm 165 hz onu nasıl yapacağız :)

Top Bottom