Neler Yeni

Bu sisteme göre fps değerim düşük mü?

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Öncelikle Selamun Aleyküm forum ahalisi ben Abdullah abinin yapmış olduğu bu sistemi almıştım ve valorantta bu kadar fps farkı olduğunu yeni fark ettim. Ben en fazla 200-230 civarı fps alabiliyorum (videodaki ile aynı ayarlarda) fakat Abdullah abi test yaparken 300 fps civarında fps alıyor. Sistem zaten aynı ama fps değerindeki bu farkılılık canımı sıktı çünkü elimde 280hz monitör var ve bunu kullanamıyorum diyebilirim. Cs2de de aynı sorun var fps değerleri gerçekten baya düşük, 150-200fps civarlarında oynuyorum ve csgodaki akıcılık gram yok. Bunun sebebi nedir acaba? Farkı türden bir oyun örnek verecek olursam rdr2 de en ultra ayarlarda 60-70fps alıyorum o tarafta bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama cs2 ve valorantta garip bir düşüklük var gibime geldi.
Video da bu:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Valorantta güncellemelerde bile FPS değişimleri çok olabiliyor riot o konuda sıkıntılı. CS2 ise daha tam optimize değil hala ve yine her güncellemede farklı durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda bu tarz oyunlarda birebir aynı senaryo olmadıkça FPS farkı olabilir. Ben değerleriniz öyle çok sıkıntlı değil. Monitör olarakda sisteme göre 280Hz biraz fazla olmuş gibi.

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorantta güncellemelerde bile FPS değişimleri çok olabiliyor riot o konuda sıkıntılı. CS2 ise daha tam optimize değil hala ve yine her güncellemede farklı durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda bu tarz oyunlarda birebir aynı senaryo olmadıkça FPS farkı olabilir. Ben değerleriniz öyle çok sıkıntlı değil. Monitör olarakda sisteme göre 280Hz biraz fazla olmuş gibi.
Bir kaç ayda bu denli fps düşüşü olmasına olanak vermediğim için de konuyu açtım aslında ama dediğiniz gibi güncellemeler ile bu kadar fps düşüşü oluyorsa elimden bir şey gelmeyecek gibi. Monitör için de aslında daha çok yatırım amacıyla aldım ileride işlemci güncellemeyi düşündüğüm için yüksek hertz monitör almak kârlı olacaktı :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bir kaç ayda bu denli fps düşüşü olmasına olanak vermediğim için de konuyu açtım aslında ama dediğiniz gibi güncellemeler ile bu kadar fps düşüşü oluyorsa elimden bir şey gelmeyecek gibi. Monitör için de aslında daha çok yatırım amacıyla aldım ileride işlemci güncellemeyi düşündüğüm için yüksek hertz monitör almak kârlı olacaktı :)

Evet o açıdan ileriye dönük olur. İşlemci güncellemeleri ile o ekran kartıyla bu oyunlarda 300 ve üzeri alınabilir.

Top Bottom