Neler Yeni

Donanım arşiv sistem - 2

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Kanka görmede sıkıntı yok zaten digital vibrance olayını fulleyince zaten görüyorsun

dostum ben o zaman cs go yu yüksek ayarlara alayım max 150 fps alayım ama monitörüm 165 hz onu nasıl yapacağız :)
Fulleme o zaman 1-2 tane ayarı bir düşüğe çek gene 165 fps alırsın.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
biliyorum mesela valorantta 60 fps ile 100 fps arasında bir fark hissediyorum 60hz monitör kullanmama rağmen ama zaten 150 fps alırken 300 almaya gerek yok.
Monitör kartın gönderdiği en son kareyi gösterir yani ne kadar fazla kare üretilirse giriş gecikmesi teknik olarak o kadar azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka görmede sıkıntı yok zaten digital vibrance olayını fulleyince zaten görüyorsun

dostum ben o zaman cs go yu yüksek ayarlara alayım max 150 fps alayım ama monitörüm 165 hz onu nasıl yapacağız :)
Dostum neyse uzatmaya gerek yok. Kişileri piksel piksel görerek oynamak bana keyif vermiyor şahsen elimde donanım olsa yükseltirdim çözünürlüğü. Merak ettim rütben ney ?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Monitör kartın gönderdiği en son kareyi gösterir yani ne kadar fazla kare üretilirse giriş gecikmesi teknik olarak o kadar azalır.
Ama bu fark 150 ile 300fps arasında hissedilir derecede değil ya da be 60hz monitör kullandığım için öyle geliyor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Dostum neyse uzatmaya gerek yok. Kişileri piksel piksel görerek oynamak bana keyif vermiyor şahsen elimde donanım olsa yükseltirdim çözünürlüğü. Merak ettim rütben ney ?
Cidden piksel piksel oynamak çok saçma.Ben aldığım fps den çok grafiğe önem veriyorum 60fps üstü olsun yeter e-sporcu olma gibi bir hedefim de yok zaten.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben Intel hd 4600 Ile oynuyorum bir zahmet o ayarlara çekiyim yani değil mi ? :D
Sistemi yetmeyene lafım yok sistemi güçlü olup da çözünürlük düşürmek saçma.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can

Mm çok oynamıyorum mge rütbem

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Ben Intel hd 4600 Ile oynuyorum bir zahmet o ayarlara çekiyim yani değil mi ? :D

Dostum 1080p mi monitörün ?
Evet dostum :)

Faceit levelin ya da esea rütben de olur.
Faceit levelim 5

Beyler kısa size şunu sorayım bu problem sadece cs go da mı olur diğer oyunlarda fps e pek bakmadım

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Evet dostum :)

Faceit levelim 5
İyi mm rütbenin bir tık üstü sana önerim en azından 1280x960 fln çekmen emin ol daha rahat edeceksin. Hem de crosshairini daha özelleştirebilirsin

İyi mm rütbenin bir tık üstü sana önerim en azından 1280x960 fln çekmen emin ol daha rahat edeceksin. Hem de crosshairini daha özelleştirebilirsin
En kötü ffa da fln dene

Beyler kısa size şunu sorayım bu problem sadece cs go da mı olur diğer oyunlarda fps e pek bakmadım
Sanmam. Cs ağırlığı pek ekran kartına veremiyor diğerlerinde yaşamazsın bence.

Top Bottom