Arama sonuçları: *

1. T

Pc hocasi goat v2 alınır mı?

ben de kararsız kalmıştım bekleyeyim mi yoksa 3070ti sistemi mi alayım diye iyi ki 3070ti sistemi almışım :) Ama tabi kullanıcı olacaklar için güzel bir sistem olmuş fiyatına göre. Alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  2. T

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın. Bekleyen işlemlerde 27588 olarak görünüyor.
  3. T

oh korkmuştum tamam bende de aynı :) 1695244926 Finansbank kullanıyorum hocam
  4. T

Sipariş kısmında sistemin fiyatı kaç yazıyor acaba?
  5. T

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Taksitle mi aldınız?
  6. T

öyleymiş baktım da youtubedan:) Bu taksit olayı da bi netleşse valla 1. taksit 27588 yazıyor kart bilgilerinde ondan korkuyorum
  7. T

evet valla bana da güzel geldi biraz düşündüm 4000 serisi sistemleri mi beklesem diye sonra dedim zaten oynadığım oyunlar belli öyle yazılımcı falan da değilim bulmuşken alayım uzun süre de idare eder herhalde hem :)
  8. T

nolcak beya iş yapıyoz paramızı alıyoz eyvallah :D
  9. T

valla ben de hemşireyim para anca yetiyor ya ama bence iyi yaptım ya almakla gpu nun fiyatına baktım 23k sadece
  10. T

monitöre de para bıraktım ya ben o yüzden çok yükseltme yapmak istemedim zaten kış ayı geliyor
  11. T

haydaaa hahahaha 1695242193 ramleri 16gb bıraktım sonra yükseltirim ya param yohhhhh momitör alacam daha :D
  12. T

aga şimdi şey sorucam ben kredi kartı ilk defa kullanıyorum 26 yaşımdayım bir defa bile kullanmadım. Karta girdim 1. taksit 27500 yazıyor onu nasıl yapcam. 12 taksit seçmiştim ben
  13. T

sipariş vermeden 27500 yazıyordu kartın limi 34500 idi. Sipariş verdikten sonra siparişlerim kısmına girdiğimde şimdi 43bin gösteriyor sitede
  14. T

nasıl iptal edebilirim bunu ödeyemem o kadar ben
  15. T

43 43bin tl gösteriyor bunu iptal nasıl edicem elim ayağım titriyoe
  16. T

anakart olarak ortadakini seçtim, ssd olarak samsung. Kasa iyi mi değiştirmeme gerek yok değil mi? 1695241484 27500 oldu 12 ay taksitle :|
  17. T

peki anakartı değiştirmesem çok bir şey farkeder mi ya sistemi olduğu gibi alsam? çünkü monitör mouse klavye falan da alıcam daha
Geri