Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

o kadar kişi almış stoklar neden bitmiyor pckolikte ya sistemler gunlerce satılabiliyor itopyada gencerde 1dkde bitiriyorlar sistemleri galiba onlar fake

Biz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım alırım bir hayırlı olsunu
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun taş gibi sistem bende yeni sistem almamış olsaydım düşünmeden bunu alırdım.

Yorumları okuyunca patladim. 3070tinin 23k olduğuna sizi kim inandirdi merak ettim :D Ürünün stokta olmamasından kaynaklı fiyatlar ürünün değerini belirlemez. O zaman ben de elimdeki 3080ti roga 50k diyebilir miyim? İkinci eli 7000-7500e giden bir kart. Max ederi 12-13k.

Yorumları okuyunca patladim. 3070tinin 23k olduğuna sizi kim inandirdi merak ettim :D Ürünün stokta olmamasından kaynaklı fiyatlar ürünün değerini belirlemez. O zaman ben de elimdeki 3080ti roga 50k diyebilir miyim? İkinci eli 7000-7500e giden bir kart. Max ederi 12-13k.
:) aynen öyle sistemi bende aldım. 23 k verdikten sonra gider 4070 alırım

imzadaki sistemi işlemci ram ve soğutucuyu değiştirsem gelenleri satsam mantıklı olur mu ?
Bence işlemciyi değiştirmene gerek yok 1k extra vermene küçük bir oc ile 5600x performansı alırsın zaten

:) aynen öyle sistemi bende aldım. 23 k verdikten sonra gider 4070 alırım
Kimse 23k ya satarım demedi ki ve stokta kalmamasından dolayı da değil o fiyatın olması 1 sene öncede o fiyatdaydıve hala daha o fiyatda. Ve kaliteli bir ekran kartı. 4060ti e vereceğin parayı git ona ver daha iyi.

https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-3070-ti.html sen 13 e 4060 anca alırsın seni asıl kim kandırmış ben onu merak ettim ki bu kart 4060ti(14-15k arasida o kart) dan da daha iyi performans veriyor.

Son düzenleme:
Geri