Hayırlı olsun5600X + Gigabyte Elite V2 + 1TB SSD yükseltmesi ile 23200 ₺ tuttu.
Aldım bende. Alan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkürler.
Hayırlı olsun5600X + Gigabyte Elite V2 + 1TB SSD yükseltmesi ile 23200 ₺ tuttu.
Aldım bende. Alan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkürler.
Hayırlı olsunBiz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım alırım bir hayırlı olsunu
SağolasınHayırlı olsun
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanÇok teşekkür ederim beni aydınlattığın. Bekleyen işlemlerde 27588 olarak görünüyor.
teşekkürlerRica ederim hayırlı olsun güle güle kullan
aynen öyle sistemi bende aldım. 23 k verdikten sonra gider 4070 alırımYorumları okuyunca patladim. 3070tinin 23k olduğuna sizi kim inandirdi merak ettim Ürünün stokta olmamasından kaynaklı fiyatlar ürünün değerini belirlemez. O zaman ben de elimdeki 3080ti roga 50k diyebilir miyim? İkinci eli 7000-7500e giden bir kart. Max ederi 12-13k.
imzadaki sistemi işlemci ram ve soğutucuyu değiştirsem gelenleri satsam mantıklı olur mu ?
Bu sistem sizce nasıl 2. Anakarti seçip SSD olarak Samsung seçiyorum ve sıvı soğutma olarakta deepcool ls500 seçiyorum
Bence işlemciyi değiştirmene gerek yok 1k extra vermene küçük bir oc ile 5600x performansı alırsın zatenimzadaki sistemi işlemci ram ve soğutucuyu değiştirsem gelenleri satsam mantıklı olur mu ?
Kimse 23k ya satarım demedi ki ve stokta kalmamasından dolayı da değil o fiyatın olması 1 sene öncede o fiyatdaydıve hala daha o fiyatda. Ve kaliteli bir ekran kartı. 4060ti e vereceğin parayı git ona ver daha iyi.aynen öyle sistemi bende aldım. 23 k verdikten sonra gider 4070 alırım
https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-3070-ti.html sen 13 e 4060 anca alırsın seni asıl kim kandırmış ben onu merak ettim ki bu kart 4060ti(14-15k arasida o kart) dan da daha iyi performans veriyor.Yorumları okuyunca patladim. 3070tinin 23k olduğuna sizi kim inandirdi merak ettim Ürünün stokta olmamasından kaynaklı fiyatlar ürünün değerini belirlemez. O zaman ben de elimdeki 3080ti roga 50k diyebilir miyim? İkinci eli 7000-7500e giden bir kart. Max ederi 12-13k.
Vatan 4060 i iptal mi ettinizaynen öyle sistemi bende aldım. 23 k verdikten sonra gider 4070 alırım
Sistemler bi gelsin bi bakayım. Durum değerlendirmesi yapıp. Birisini satışa koyarım. Ama pc kolik sistemi daha ağır basıyor.Vatan 4060 i iptal mi ettiniz