DevelopingOne
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Kasayı ben de aldım. Monitör önerisi olan var mı?
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Taksitle mi aldınız?Kasayı ben de aldım. Monitör önerisi olan var mı?
teşekkür ederim, evet 9 taksit yaptım, %19 vade farkı olduHocam öncelikle hayırlı olsun. Taksitle mi aldınız?
Sipariş kısmında sistemin fiyatı kaç yazıyor acaba?teşekkür ederim, evet 9 taksit yaptım, %19 vade farkı oldu
ssdyi samsung yerine mld500 seçsem ne gibi bir kaybım olur arada 1k varNeyse destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz içinde ayrı ayrı teşekkür ederim alanlarda tekrardan hayırlı olsun şarjım az yoksa kalırdım.
Hangi bankayı kullanıyorsun hocamöyleymiş baktım da youtubedanBu taksit olayı da bi netleşse valla 1. taksit 27588 yazıyor kart bilgilerinde ondan korkuyorum
40 küsür bir şey yazıyor siparişlerimde, ama bankada 29700 gözüküyor.Sipariş kısmında sistemin fiyatı kaç yazıyor acaba?
oh korkmuştum tamam bende de aynı40 küsür bir şey yazıyor siparişlerimde, ama bankada 29700 gözüküyor.
Finansbank kullanıyorum hocamHangi bankayı kullanıyorsun hocam
Kullandığın kredi kartına tıkladığında kart hareketleri sekmesine git. Provizyondan geçtiyse gelecek dönem seçeneğinde taksitlerini ayrı ayrı görebilirsin. Ödeme hâla provizyondaysa dönem içi ve bekleyen işlemler kısmında tutar bütün olarak gözükür normaldiroh korkmuştum tamam bende de aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Finansbank kullanıyorum hocam
Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın. Bekleyen işlemlerde 27588 olarak görünüyor.Kullandığın kredi kartına tıkladığında kart hareketleri sekmesine git. Provizyondan geçtiyse gelecek dönem seçeneğinde taksitlerini ayrı ayrı görebilirsin. Ödeme hâla provizyondaysa dönem içi ve bekleyen işlemler kısmında tutar bütün olarak gözükür normaldir