Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Bir şey olmadı ki 😂 neye yazdın bunu 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağaçtan ağaca atlasana sen arka bahçede kaydırağın da var 😀 4060 Ti olduğunu bende biliyorum ki 4060 bile 3070 Ti'ı FG ile geçiyor zaten sen ne anlatıyorsun kanka.
FG'nin verdiği performans farkını gör istedim kuduruyorsun çünkü FG deyince havalı sanıyorsun diye.
Bunu raporlayin beyler direkt ohh sinirlendi ve ağa düştü 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
Ağaçtan ağaca atlasana sen arka bahçede kaydırağın da var 😀 4060 Ti olduğunu bende biliyorum ki 4060 bile 3070 Ti'ı FG ile geçiyor zaten sen ne anlatıyorsun kanka.
FG'nin verdiği performans farkını gör istedim kuduruyorsun çünkü FG deyince havalı sanıyorsun diye.
küçük kardeşim 4060ti bile diyosun fakat 4060ti zaten 4060 tan güçlü bir kart , senin atmış sistemin kurtarır hiçbir yanı yok parça kalitesi berbat işlemcisi zayıf , ekran kartı hem güç hem marka olarak geride , önce doğru bir bilgi araştır sonra da türkçe öğren insanları da nohut beyninle cahil diye yargılama konuyu da daha fazla uzatma hadi iyi geceler

RoyPien09

80+ Bronze
@Pasacik dostum fg şuan her şey değil adamlar zar zor getiriyor zaten 2022 Kasım ayında çıktı FG 40-50 oyunda anca var bunların 15 tanesi en çok oynana oyunlar gerisi süper mario gibi oyunlar

haa pardon FG HER oyunda yok DLSS 3 çoğu oyunda var altını çizerim

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Forumun 10 yaş kitlesi konuda zaten ben bir şey demeyeceğim. 3070 Ti alan enayidir noktayı da koyarım. Teknolojileri sayesinde 4060 FG'li şekilde 3080'e denk bir kart bunu benim size öğretmeme gerek yok kapasite yok çünkü. Bardak taştıktan sonra su eklesen ne olur taşar gider o su cahile bir şey anlatamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
@Pasacik dostum fg şuan her şey değil adamlar zar zor getiriyor zaten 2022 Kasım ayında çıktı FG 40-50 oyunda anca var bunların 15 tanesi en çok oynana oyunlar gerisi süper mario gibi oyunlar
Yav onuda geçtim bu adam herşeyi oyundan ibaret sanıyor ya orası delirtecek beni 😂

RoyPien09

80+ Bronze
Forumun 10 yaş kitlesi konuda zaten ben bir şey demeyeceğim. 3070 Ti alan enayidir noktayı da koyarım. Teknolojileri sayesinde 4060 FG'li şekilde 3080'e denk bir kart bunu benim size öğretmeme gerek yok kapasite yok çünkü. Bardak taştıktan sonra su eklesen ne olur taşar gider o su cahile bir şey anlatamazsın.
Kimlik atalım mı gel

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
3080 mi hahahah laenn Gül'ün lan Gül'ün 😂

Beyler galiba adam ban yedi 😂 onaylanmış uygunsuz davranış raporum 😂

RoyPien09

80+ Bronze
4060 3070 ti geçse ne olacak adam almış zaten allahtan bu teknolojileri çıkarmışlar bunlar ne görmezmiş arkadaş bu teknolojiler çıkmasa ne diyeceklerdi acaba nvida bunların sanki.

Olan yine bana oldu arada uyarıyı yedik :D pasacik keyif kahvesini içiyo şu an
hee sen burdasın uyarı görünce üzüdüm valla knk :D

Olan yine bana oldu arada uyarıyı yedik :D pasacik keyif kahvesini içiyo şu an
Adamdaki sığ düşünceye bakabiliyormusun ya

@Cavuskerem diğer arkadaş'da yazamıyor bu konuya :D ortalık 56 oldu.

Top Bottom