nolcak beya iş yapıyoz paramızı alıyoz eyvallahKesinlikle süper yaptın. Bu arada Allah size kolaylık versin herkes adına size ne kadar teşekkür etsek azdır.
nolcak beya iş yapıyoz paramızı alıyoz eyvallahKesinlikle süper yaptın. Bu arada Allah size kolaylık versin herkes adına size ne kadar teşekkür etsek azdır.
Yo öyle deme korona zamanında hemseriler çok fazla ezildi hala daha öyle yanolcak beya iş yapıyoz paramızı alıyoz eyvallah
%99.9 alınır güzel sistem
Bu sistem sizce nasıl 2. Anakarti seçip SSD olarak Samsung seçiyorum ve sıvı soğutma olarakta deepcool ls500 seçiyorum
Aldım alırım bir hayırlı olsunu%99.9 alınır güzel sistem
Hayırlı olsun hocamBiz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım alırım bir hayırlı olsunu
Sağolasın hocam güzel bir upgrade ile dehşet oldu ciddenHayırlı olsun hocam
Ne upgrate ettin hocamSağolasın hocam güzel bir upgrade ile dehşet oldu cidden
Hocam anakart 2. Olanı seçtim sıvı soğutucu ls500 ve SSD 1 Tb SamsungNe upgrate ettin hocam
Dehşet olmuş en az 6 sene götürür seniHocam anakart 2. Olanı seçtim sıvı soğutucu ls500 ve SSD 1 Tb Samsung
evet valla bana da güzel geldi biraz düşündüm 4000 serisi sistemleri mi beklesem diye sonra dedim zaten oynadığım oyunlar belli öyle yazılımcı falan da değilim bulmuşken alayım uzun süre de idare eder herhalde hemBiz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım alırım bir hayırlı olsunu
Ben yazilimciyim yinede aldım çünkü dlss3.0 yazılımda kurtarmıyor saf da 4060ti den bile daha iyievet valla bana da güzel geldi biraz düşündüm 4000 serisi sistemleri mi beklesem diye sonra dedim zaten oynadığım oyunlar belli öyle yazılımcı falan da değilim bulmuşken alayım uzun süre de idare eder herhalde hem
Aynen öyle ki ben kafam bı an bozulursa direkt satar 4070 bile yaparımDehşet olmuş en az 6 sene götürür seni
öyleymiş baktım da youtubedan Bu taksit olayı da bi netleşse valla 1. taksit 27588 yazıyor kart bilgilerinde ondan korkuyorumBen yazilimciyim yinede aldım çünkü dlss3.0 yazılımda kurtarmıyor saf da 4060ti den bile daha iyi