Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

Biz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%99.9 alınır güzel sistem
Aldım alırım bir hayırlı olsunu

Biz muhabbete çok iyi takildik sistemi almak isteyenler ama aklında bir kaç şüphesi olanlar kesinlikle hiç olmasın direkt alın bu fiyat şaka gibi.

Aldım alırım bir hayırlı olsunu
evet valla bana da güzel geldi biraz düşündüm 4000 serisi sistemleri mi beklesem diye sonra dedim zaten oynadığım oyunlar belli öyle yazılımcı falan da değilim bulmuşken alayım uzun süre de idare eder herhalde hem :)

evet valla bana da güzel geldi biraz düşündüm 4000 serisi sistemleri mi beklesem diye sonra dedim zaten oynadığım oyunlar belli öyle yazılımcı falan da değilim bulmuşken alayım uzun süre de idare eder herhalde hem :)
Ben yazilimciyim yinede aldım çünkü dlss3.0 yazılımda kurtarmıyor saf da 4060ti den bile daha iyi

Dehşet olmuş en az 6 sene götürür seni
Aynen öyle ki ben kafam bı an bozulursa direkt satar 4070 bile yaparım 😂

Ben yazilimciyim yinede aldım çünkü dlss3.0 yazılımda kurtarmıyor saf da 4060ti den bile daha iyi
öyleymiş baktım da youtubedan:) Bu taksit olayı da bi netleşse valla 1. taksit 27588 yazıyor kart bilgilerinde ondan korkuyorum

Neyse destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz içinde ayrı ayrı teşekkür ederim alanlarda tekrardan hayırlı olsun şarjım az yoksa kalırdım.

Geri