20 knkik sistemde 22k lik ekran kartı var20klık kasada bile mesh var 33klık sistemde yok..
hangi ssd alayım acaba bir önerin var mıBence soğutucu olarak ls500 al iyi bir sıvı sogutucudur anakart olarak 2.sini seç ve istersem rami 32 yap tadından yenmez SSD olarakta bence MLD yapma forumda baktım kimse memnun değil
4060ti li sistemler 18500tlye falan çıktı hemen hemen aynı fiyat diyelim ama ben olsam 4000 serisi alırdım aralarında 10 15 fps var ama o fark dlss 3 ile hayli hayli kapanır20 knkik sistemde 22k lik ekran kartı var
Xpg iyidir ama hızları bir tık düşük gelebilir ben samung yaptım keşke adata felan olsaydı fiyatına göre iyi ve hızlı SSD olurlar yada en ucuz olanı al sonra kendin bir SSD al başka bir mağazadanhangi ssd alayım acaba bir önerin var mı
Dlss 3.0 la kapsa render da geçemez. Birde o sistemler bu derece kaliteli parçaları hiç bir zaman olmadı4060ti li sistemler 18500tlye falan çıktı hemen hemen aynı fiyat diyelim ama ben olsam 4000 serisi alırdım aralarında 10 15 fps var ama o fark dlss 3 ile hayli hayli kapanır
peki anakartı değiştirmesem çok bir şey farkeder mi ya sistemi olduğu gibi alsam? çünkü monitör mouse klavye falan da alıcam dahaXpg iyidir ama hızları bir tık düşük gelebilir ben samung yaptım keşke adata felan olsaydı fiyatına göre iyi ve hızlı SSD olurlar yada en ucuz olanı al sonra kendin bir SSD al başka bir mağazadan
İlk anakartda 2 tane ram slot var upgrade etmen zor olur kalite bakımından çok daha kötü soğutucu blokları olsun gigabyte 14 faz olsun ki buda oc yapacaksan köküne kadar zorlayabilir sin demekpeki anakartı değiştirmesem çok bir şey farkeder mi ya sistemi olduğu gibi alsam? çünkü monitör mouse klavye falan da alıcam daha
anakart olarak ortadakini seçtim, ssd olarak samsung. Kasa iyi mi değiştirmeme gerek yok değil mi?İlk anakartda 2 tane ram slot var upgrade etmen zor olur kalite bakımından çok daha kötü soğutucu blokları olsun gigabyte 14 faz olsun ki buda oc yapacaksan köküne kadar zorlayabilir sin demek
Mükemmel al gitsin hayırlı olsun cenever olduanakart olarak ortadakini seçtim, ssd olarak samsung. Kasa iyi mi değiştirmeme gerek yok değil mi?
43bin tl gösteriyor bunu iptal nasıl edicem elim ayağım titriyoeMükemmel al gitsin hayırlı olsun cenever oldu
Düzenleme
( bu arada SSD olarak xpg secebilirsin o da kalitedir ve istersen sıvı soğutma tak ama ryzen 5 5600 için gerek Mez de ben aldım oc yapacam yada ilerde değiştirsem sistemi onda kullanırım )
Hee ya o banada olmuştu en baştan bir daha yaptım anca düzeldi ben yazilimciyim ya versinler bana daha iyisini yaparım mobil gelistirici olarak43
43bin TL gösteriyor bunu iptal nasıl edicem elim ayağım titriyoe
nasıl iptal edebilirim bunu ödeyemem o kadar benHee ya o banada olmuştu en baştan bir daha yaptım anca düzeldi ben yazilimciyim ya versinler bana daha iyisini yaparım mobil gelistirici olarak
Sipariş mi verdinnasıl iptal edebilirim bunu ödeyemem o kadar ben